Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update! Zo ligt de Reinier de Graafweg er nu bij

Door Rosa Smit 24 april 2020

De nieuwe Reinier de Graafweg begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. We schreven eerder al hoe het gebied er uiteindelijk komt uit te zien. Als het goed is, wordt de weg aan het einde van deze zomer aangesloten op de A4.  Dan kun je heel fijn in een keer door van de A4 over de Zuidhoornseweg naar het centrum. Op dit moment is daar met een beetje fantasie al best wat van te zien.

De foto’s zijn genomen vanaf Den Hoorn tot aan het einde van de weg bij de Rabobank in Delft. Je ziet nog aardig wat rommel en rood met witte paaltjes, maar ook het gloednieuwe asfalt. Hier en daar moet daar nog meer van komen. Zoals te zien is aan het begin van de weg, waar het stuk aan de A4 komt vast te liggen, en aan het laatste stuk bij de Rabobank. Toch zie je wel al waar de verschillende banen komen te liggen volgens de nieuwe inrichting. Er komt een vrijliggende busbaan en een apart fietspad naast de tweebaansweg voor auto’s.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen.

Fietsers kunnen op dit moment met wat rare bochten en onverharde wegen op je pad nog wel gewoon doorrijden zonder omgeleid te worden. Er staan afzettingen op de weg om fietsers van het autoverkeer te scheiden. Later komen er nog bomen te staan tussen de rijbanen in. En natuurlijk komen er nog verkeerslichten bij de kruispunten.

reinier de graaf nieuwe OK complex

Filmpje! Zo gaat het nieuwe deel van het Reinier de Graaf ziekenhuis eruit zien

We wisten al een tijdje dat het Reinier de Graaf ziekenhuis een verdieping bovenop de parkeergarage ...

Zo ziet de nieuwe wijk aan de Reinier de Graafweg er straks uit

Hè hè: vanaf herfst 2020 is de A4 aangesloten op de Reinier de Graafweg

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.