Vier uur gratis parkeren in de binnenstad: het kan en zo werkt het

Aangeboden door Belgisch biercafé Bélvedère 7 april 2019

Een avondje uit eten of middagje shoppen in de stad is hartstikke leuk. Maar als je ziet wat je aan het einde van de dag moet afrekenen bij de parkeergarage, is dat vaak toch even schrikken. Daar heeft Belgisch Biercafé Belvédère iets slims op bedacht.

“We horen van veel gasten dat ze niet zitten te wachten extra parkeerkosten bovenop hun dagje uit. Al zijn de parkeergarages nog zo mooi en veilig”, vertelt Floor van Belgisch Biercafé Belvédère. “Daarom geven wij onze gasten vanaf nu de Uit-in-Delft kortingskaart mee als ze €50,- of meer besteden in ons café. Met deze kaart kun je vier uur gratis parkeren; hij heeft een waarde van €11,- (prijspeil: 2018). Dat scheelt dus flink in de kosten!”

Hier is de kortingskaart geldig

De Uit-in-Delft kortingskaart is geldig in de Marktgarage, Zuidpoortgarage en Prinsenhofgarage. Sta je langer dan vier uur in de parkeergarage? Dan kun je gewoon bijbetalen bij de automaat of slagboom. Let wel op: bij de slagboom zijn alleen betalingen met bankpas of creditcard mogelijk.

Genieten zonder extra kosten

Kom dus lekker lunchen, borrelen of dineren bij Belgisch Biercafé Belvédère zonder extra parkeerkosten! Hier kun je meteen de menukaart bekijken. Enneh, ga je genieten van de speciaalbiertjes van het café? Zorg dan voor een bob! De voorwaarden van de actie vind je hieronder:

uit in delft kortingskaart

4 uur gratis parkeren via Belgisch Biercafé Belvédère

Als je nu €50,- of meer besteedt bij Belgisch Biercafé Belvédère, krijg je daar gratis de Uit-in-Del...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Belgisch biercafé Bélvedère. Meer over Belgisch biercafé Bélvedère ontdekken?

Belgisch biercafé Bélvedère cafés

Nu gesloten12:00 - 01:00

Beestenmarkt 8, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.