Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden maar! In deze straten in Delft zijn werkzaamheden

Door Iris Olsthoorn 13 januari 2020

Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we de wegwerkzaamheden in Delft iedere week voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden van 13 tot en met 19 januari.

De Vriesstraat: Tot en met 21 februari wordt het riool vervangen. Op de plek van het werk is geen doorgang mogelijk voor het verkeer. Alleen voetgangers kunnen passeren. Ook zijn enkele parkeerplaatsen niet te gebruiken. Verder is in de hele De Vriesstraat het parkeren op de stoep opgeheven.

Engelsestraat:Tot en met april 2020 is de aansluiting richting de Zuidwal afgesloten vanwege bouwactiviteiten.
Hoogbrug: de toegangsbrug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer, is in slechte staat. Hierdoor is de brug tot 31 augustus 2020 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen nog gebruikmaken van de brug. In dit artikel lees je er meer over.
Houttuinen: 17 en 18 januari is het fietspad langs de gracht afgesloten tussen de Hooikade en het station. Fietsers kunnen omrijden via de Westvest en Nieuwe Gracht.
Jan Thoméelaan: Tot en met 31 januari 2020 is de Jan Thoméelaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
Mijnbouwstraat: Tot en met 28 februari wordt het deel tussen het De Vries van Heijstplantsoen en het Poortlandplein opnieuw ingericht. Ook wordt het riool vervangen. Tijdens het werk is er op de Mijnbouwstraat geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Oostplantsoen: Tot 1 augustus 2020 is het deel tussen de Kantoorgracht en Doelenstraat afgesloten voor verkeer.

Röntgenweg: Op 15 januari zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Op de plek van het werk is geen doorgang mogelijk voor verkeer. Alleen voetgangers kunnen passeren.

Sint SebastiaansbrugHet zal je niet ontgaan zijn, er wordt hard geklust aan de Sebastiaansbrug. Alles wat je over de werkzaamheden en omleidingsroutes moet weten, lees je in dit artikel.

Stationsplein: Tot en met augustus 2020 is het Stationsplein niet te bereiken via de zuidkant.

Van Schuijlenburchstraat: Van 9 januari tot en met 29 februari wordt het riool vervangen. Het deel tussen de Van Foreestweg en de Sasboutstraat is dan afgesloten voor verkeer.

Lees ook

Kruithuisweg werkzaamheden

Deze werkzaamheden aan de Kruithuisweg staan nog op de planning

Het afgelopen jaar moesten we af en toe omrijden door de werkzaamheden aan de Kruithuisweg. Inmiddel...
sebastiaansbrug delft wegwerkzaamheden

Hoezee: binnen een half jaar rijden we weer over de Sebastiaansbrug

De meeste Delftenaren weten inmiddels uitermate goed hoe ze moeten omrijden vanwege de afsluiting va...

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.