Omrijden maar: hier wordt deze week aan de weg gewerkt in Delft

Door Ilse Zoutewelle 14 januari 2019

De weg ligt hier open, de stoep is daar afgezet … In Delft barst het iedere week van de afsluitingen vanwege wegwerkzaamheden. Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we ze voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden van 14 tot en met 20 januari.

Vrouwjuttenland: Op 14 en 15 januari zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Tijdens het werk is de rijbaan dicht. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren.

Verlengde Singelstraat: Tot en met 28 februari zijn er werkzaamheden aan het riool. Op het deel waar wordt gewerkt is geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Prinses Beatrixlaan: Tot en met 10 maart 2019 zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen op het fietspad ter hoogte van de Sionsweg. Fietsers worden omgeleid.

Industriestraat: Tot en met 1 februari zijn er werkzaamheden aan het riool. Verkeer richting de Mercuriusweg blijft mogelijk.

Papsouwselaan: Van 14 januari tot en met 15 februari zijn er werkzaamheden aan het riool. Tijdens het werk is er ter hoogte van de Industriestraat geen verkeer mogelijk van en naar de Poptahof.

Schoepenpad: Tot en met 20 januari is het Schoepenpad dicht vanwege werkzaamheden aan kabels en leidingen.

Schiekade: tot en met december 2019 zijn er werkzaamheden aan de Schiekade. Op de plek waar wordt gewerkt, is het voetpad langs de Schie afgesloten.

Engelsestraat: Tot en met augustus 2019 is de aansluiting richting de Zuidwal afgesloten vanwege bouwactiviteiten.

Voltaweg: Van 14 tot en met 18 januari zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Er is dan geen gemotoriseerd verkeer mogelijk tussen de Marconiweg en de Voltaweg.

Meer over

Verkeer

adv.