Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden maar! Hier in Delft wordt aan de weg gewerkt

Door Iris Olsthoorn 14 oktober 2019

In Delft veranderen straten of hele wijken soms best snel. Maar één ding zal nooit veranderen: er wordt altijd wel ergens in Delft aan de weg gewerkt.  Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we de werkzaamheden iedere week voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden van 14 tot en met 20 oktober.

Coenderstraat: Op 14 oktober is het fietspad ter hoogte van het station afgesloten. Ook is 1 rijbaan afgesloten voor autoverkeer. Verkeersregelaars leiden het verkeer over de andere rijbaan.

Engelsestraat: Tot en met april 2020 is de aansluiting richting de Zuidwal afgesloten vanwege bouwactiviteiten.

Hoogbrug: de toegangsbrug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer, is in slechte staat. Hierdoor is de brug tot 31 augustus 2020 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen nog gebruikmaken van de brug. In dit artikel lees je er meer over.

Jan Thoméelaan: Van 2 september tot en met 21 oktober wordt het riool vervangen. Er is dan geen verkeer mogelijk. Lees hier meer over de werkzaamheden rondom de Reinier de Graafweg.

Kruithuisweg: De komende tijd is de Kruithuisweg op verschillende plekken en tijden afgesloten. In dit artikel lees je meer.

Koornmarkt: Op 14 oktober zijn er werkzaamheden ter hoogte van de Molstraat. Er is dan geen doorgang mogelijk voor autoverkeer en fietsers.

Mijnbouwstraat: Tot en met 20 november wordt het deel tussen het Mijnbouwplein en het Poortlandplein opnieuw ingericht. Ook wordt het riool vervangen. Tijdens het werk is er geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Oostsingel: Tot en met 25 oktober zijn er werkzaamheden ter hoogte van de Surinamestraat. Op de plek van het werk is geen verkeer mogelijk.

Palmyraplaats: Tot en met 18 oktober wordt het riool vervangen. Hierdoor is de Palmyraplaats afgesloten voor verkeer. Ook is de op de Troelstralaan de halve rijbaan afgezet.

Reinier de Graafweg: Tot en met 21 oktober zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen en aan het asfalt. Het ziekenhuis blijft bereikbaar. Fietsers worden omgeleid. Ter hoogte van de werkzaamheden wordt enkel dagen een halve rijbaanafzetting uitgevoerd.

Schreibrug: Van 7 oktober tot en met 21 november zijn er werkzaamheden aan de brug tussen de Voldersgracht en het Vrouwjuttenland. De brug is dan dicht voor alle verkeer. Hier lees je meer. 

Sebastiaansbrug: Het zal je niet ontgaan zijn, er wordt hard geklust aan de Sebastiaansbrug. Alles wat je over de werkzaamheden en omleidingsroutes moet weten, lees je in dit artikel.

Spoorsingel: Van 23 september tot en met 18 oktober wordt het riool vervangen bij de kruising met de Hugo de Grootstraat. Tijdens het werk is geen doorgang mogelijk voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers kunnen wel passeren.

Van Kinschotstraat: De komende periode wordt rondom de PLUS-supermarkt de Van Kinschotstraat ten noorden van de Van Foreestweg afgesloten voor verkeer. De weg zal na de werkzaamheden niet meer worden opengesteld.

Kruithuisweg/N470 op de schop: nieuwe planning voor afsluitingen is bekend

Er wordt al een tijd lang gewerkt aan de N470 (beter bekend als de Kruithuisweg). De afgelopen tijd ...
reinier de graafweg

Reinier de Graafweg vanaf maandag op de schop: dit merk je ervan

We roepen het al heel lang, maar vanaf maandag 2 september beginnen de werkzaamheden aan de Reinier ...

Meer over

Verkeer

adv.