Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden maar! Deze wegen in Delft zijn deze week afgesloten

Door Iris Olsthoorn 19 augustus 2019

In Delft veranderen zaken, straten of hele wijken soms best snel. Maar één ding zal nooit veranderen: er wordt altijd wel ergens in Delft aan de weg gewerkt.  Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we de werkzaamheden iedere week voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden van 19 tot en met 25 augustus.

Engelsestraat: Tot en met augustus 2019 is de aansluiting richting de Zuidwal afgesloten vanwege bouwactiviteiten.

Händellaan: Van 12 tot en met 30 augustus zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Tijdens het werk is een deel van de parkeerplaatsen niet te gebruiken.

Hoogbrug: de toegangsbrug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer, is in slechte staat. Hierdoor is de brug tot 31 augustus 2020 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen nog gebruikmaken van de brug. In dit artikel lees je er meer over.

Hugo de Grootstraat: Van 19 augustus tot en met 20 september wordt het riool vervangen. Tijdens het werk is geen verkeer mogelijk op het deel tussen de Spoorsingel en het Hugo de Grootplein. De bus rijdt om via de Krakeelpolderweg en het Westplantsoen.

Kruithuisweg: Vanaf 29 april beginnen de werkzaamheden aan de N470. In dit artikel lees je er alles over. 

Mijnbouwstraat: Tot en met 20 september wordt het riool vervangen en wordt de straat opnieuw ingericht. Tijdens het werk is er geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Oosteinde: Op 19 en 20 augustus zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Op het deel waar wordt gewerkt is geen gemotoriseerd verkeer mogelijk. Ook zijn enkele parkeervakken niet te gebruiken.

Oostpoortweg: Op 22 en 23 augustus wordt er gesnoeid langs de Oostpoortweg. Op de plek van het werk geldt een maximumsnelheid van 30 km/uur. Bij de kruising met de Julianalaan staan verkeersregelaars.

Poptahof Noord: Tot en met 27 september wordt het riool vervangen. Ter hoogte van het werk is geen verkeer mogelijk.

Sebastiaansbrug: Het zal je niet ontgaan zijn, er wordt hard geklust aan de Sebastiaansbrug. Alles wat je over de werkzaamheden en omleidingsroutes moet weten, lees je in dit artikel.

Lees ook

Update: zo staat het met de bouw van de nieuwe Sebastiaansbrug

Waarschijnlijk ben je inmiddels wel gewend aan het omrijden en aan het gapende gat tussen Zuidpoort ...

Let op, mensen: Breestraat en Gasthuissteeg zijn ineens van rijrichting gewisseld

Kleine waarschuwing voor wie vaak aan de zuidkant van de binnenstad rijdt: de rijrichtingen van de B...

Meer over

Verkeer

adv.