Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden maar! Deze straten in Delft zijn dicht door wegwerkzaamheden

Door Iris Olsthoorn 16 december 2019

Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we de wegwerkzaamheden in Delft iedere week voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden van 16 tot en met 22 december.

De Vriesstraat: Van 27 november tot en met 20 december wordt het riool vervangen. Op de plek van het werk is geen doorgang mogelijk voor verkeer. Ook kan verkeer over de Wateringsevest niet de Spoorsingel op.

Engelsestraat: Tot en met april 2020 is de aansluiting richting de Zuidwal afgesloten vanwege bouwactiviteiten.

Hoogbrug: de toegangsbrug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer, is in slechte staat. Hierdoor is de brug tot 31 augustus 2020 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen nog gebruikmaken van de brug. In dit artikel lees je er meer over.

Houttuinen: Op 20 en 21 december is het fietspad langs de gracht afgesloten tussen de Hooikade en het station. Fietsers kunnen omrijden via de Westvest en Nieuwe Gracht.

Mijnbouwstraat: Tot en met 20 december wordt het deel tussen het Mijnbouwplein en het Poortlandplein opnieuw ingericht. Ook wordt het riool vervangen. Tijdens het werk is geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Oostplantsoen: Tot en met de zomer van 2020 is het deel tussen de Kantoorgracht en de Doelenstraat afgesloten voor verkeer.

Sebastiaansbrug: Het zal je niet ontgaan zijn, er wordt hard geklust aan de Sebastiaansbrug. Alles wat je over de werkzaamheden en omleidingsroutes moet weten, lees je in dit artikel.

Van Kinschotstraat: De komende periode wordt rondom de PLUS-supermarkt de Van Kinschotstraat ten noorden van de Van Foreestweg afgesloten voor verkeer. De weg zal na de werkzaamheden niet meer worden opengesteld.

Van Foreestweg: Tot en met 20 december wordt er een fietsstraat aangelegd. Op de plek van het werk is de ventweg afgesloten voor verkeer.

Lees ook

Voor wie het niet (meer) weet: zo ziet de nieuwe Sebastiaansbrug er straks uit

Sinds februari van dit jaar wordt er hard gewerkt aan een nieuwe Sebastiaansbrug. We zijn inmiddels ...
Kruithuisweg werkzaamheden

Moet je zien: vette foto’s van de werkzaamheden aan de Kruithuisweg

Het is natuurlijk best irritant dat de Kruithuisweg/N470 regelmatig is afgesloten. Maar het is voor ...

Meer over

Verkeer

adv.