Omrijden! In deze 13 Delftse straten wordt aan de weg gewerkt

Door Iris Olsthoorn 26 november 2018

De weg ligt hier open, de stoep is daar afgezet … In Delft barst het iedere week van de afsluitingen vanwege wegwerkzaamheden. Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we ze voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden tussen 26 november en 2 december. 

Adama van Scheltemaplein: Van 22 oktober tot en met 15 februari 2019 zijn er werkzaamheden aan het riool.

Buitenwatersloot: Tot en met 21 december is de fietsbrug ter hoogte van het Polderpad afgesloten. Fietsers moeten omrijden.

Engelsestraat:Tot en met april 2019 is de aansluiting richting de Zuidwal afgesloten vanwege bouwactiviteiten.

Felix Timmermanspad:Tot en met 31 december zijn er werkzaamheden aan de riolering en is dit fietspad mogelijk afgesloten.

Gasthuislaan: Ter hoogte van de Yperstraat wordt aan het riool gewerkt. De straat is daarom tot 7 december afgesloten.

Henry Dunantlaan:Tot en met 29 december is deze straat afgesloten voor verkeer omdat er aan het riool gewerkt wordt.

Industriestraat:Van 12 november tot en met 21 december zijn er werkzaamheden aan het riool. Je kunt nog wel richting de Mercuriusweg rijden.

Kampveldweg: Van 22 oktober tot en met 7 december is het fietspad ter hoogte van de spoortunnel afgesloten vanwege werkzaamheden aan het riool. Fietsers worden omgeleid via de Wateringsevest.

Kanaalpad: Tot en met 21 december zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Het pad is dan dicht voor fietsers en bromfietsers.

Oosteinde:Tot en met 20 december werken ze in deze straat aan het riool. Op het deel waar wordt gewerkt, is geen doorgaand verkeer mogelijk. Auto’s moeten omrijden en een aantal parkeerplaatsen is tijdelijk niet bruikbaar.

Phoenixstraat: Op 26 en 29 november zijn er werkzaamheden met een hijskraan ter hoogte van nummer 28 (voor de deur van ING, dus). Voetgangers en fietsers worden over de rijbaan geleid. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.

Ruys de Beerenbrouckstraat: Van 26 tot en met 30 november zijn er werkzaamheden aan het riool. Het is dan voor auto’s en andere vierwieliers niet mogelijk om vanaf de Prinses Beatrixlaan de Ruys de Beerenbroukstraat in te rijden. Volg de omleidingsbordjes.

Van der Lelijstraat:Van 19 tot en met 30 november zijn er werkzaamheden aan de bestrating ter hoogte van het Vallensispad. Op de plek waar wordt gewerkt is de weg dicht voor verkeer.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!  

Deze werkzaamheden zijn afkomstig van gemeente Delft.

Meer over

Verkeer

adv.