Omrijden! Hier is Delft wordt aan de weg gewerkt

Door Iris Olsthoorn 8 oktober 2018

De weg ligt hier open, de stoep is daar afgezet … In Delft barst het iedere week van de afsluitingen vanwege wegwerkzaamheden. Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we ze voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden tussen 8 en 14 oktober. 

Bieslandsepad: Tot en met 12 oktober zijn er werkzaamheden onder het viaduct van de A13. Tijdens het werk is het Bieslandsepad versmald. In het weekend van 6 en 7 oktober is de afzetting tijdelijk opgeheven zodat de korfbalvereniging en de volkstuinen goed bereikbaar zijn.

Felix Timmermanspad: Tot en met 31 december zijn er werkzaamheden aan de riolering en is dit fietspad mogelijk afgesloten.

Henry Dunantlaan: Tot en met 29 december is deze straat afgesloten voor verkeer omdat er aan het riool gewerkt wordt.

Mienette Stormstraat: Tot en met 26 oktober wordt hier aan de bestrating gewerkt en is de weg mogelijk afgesloten.

Oosteinde: Tot en met 20 december werken ze in deze straat aan het riool. Op het deel waar wordt gewerkt, is geen doorgaand verkeer mogelijk. Auto’s moeten omrijden en een aantal parkeerplaatsen is tijdelijk niet bruikbaar.

RietveldOp 8 oktober zijn er werkzaamheden met een hoogwerker ter hoogte van nummer 226.

Sint Sebastiaansbrug: Op 13 en 14 oktober zijn er werkzaamheden aan de brug. Hierdoor zal de brug een aantal keer open staan voor een periode van 5 tot 10 minuten.

Tweemolentjeskade: Tot en met 12 oktober zijn er werkzaamheden aan de brug ter hoogte van de A13. De brug is afgesloten voor fietsers en voetgangers.

Van Adrichemstraat: Van 17 september tot en met 2 november is één rijstrook afgesloten op het deel tussen de Persijnlaan en de Van Kinschotstraat. De parkeervakken zijn afgesloten om verkeer in 2 richtingen mogelijk te houden.

Verwersdijk / Noordeinde: Van 10 september tot en met 16 november zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Er is geen hinder voor het verkeer, het werk vindt plaats op de stoep.

Westsingelgracht: Tot en met 30 oktober zijn er werkzaamheden aan de Westsingelgracht. Ter hoogte van de tramhalte en tussen het Stationsplein en de Ireneboulevard komen steigers waar boten kunnen aanmeren. Je leest hier meer over de werkzaamheden. 

Westlandseweg: Tot en met 12 oktober wordt er gewerkt aan de oostzijde van de Westlandseweg, op het stuk tussen de Beatrixlaan en de Papsouwselaan. Je kunt dan niet via de Westlandseweg de Beatrixlaan oprijden. Ook fietsers moeten dan opletten: het fietspad aan de oostkant is in die periode ook afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Papsouwselaan, Martinus Nijhofflaan en de Buitenhofdreef. In dit artikel lees je er meer over.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!  

Deze werkzaamheden zijn afkomstig van gemeente Delft.

Meer over

Verkeer

adv.