Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden! Hier in Delft zijn de straten afgesloten

Door Iris Olsthoorn 8 april 2019

De weg ligt hier open, de stoep is daar afgezet … In Delft barst het iedere week van de afsluitingen vanwege wegwerkzaamheden. Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we ze voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden van 8 tot en met 14 april. 

Arnoldstraat: Van 20 maart tot en met 27 april zijn er werkzaamheden aan het riool. Op de plek waar wordt gewerkt is geen verkeer mogelijk.

Engelsestraat: Tot en met augustus 2019 is de aansluiting richting de Zuidwal afgesloten vanwege bouwactiviteiten.

Faradayweg: Van 22 maart tot en met 24 april wordt het riool vervangen. Tijdens het werk is een deel van de Faradayweg dicht voor gemotoriseerd verkeer.

Hendrik Tollensstraat: Van 8 tot en met 17 april zijn er werkzaamheden aan de gas- en waterleiding. Er is geen hinder voor doorgaand verkeer op de Minervaweg. Verkeer van en naar de Apolloweg kan gebruikmaken van het fietspad tussen de Herculesweg en Apolloweg. Dit fietspad is tijdelijk toegankelijk voor autoverkeer. Verkeer van en naar de Hendrik Tollensstraat kan gebruikmaken van inrit aan de zijde van de Voorhofdreef.

Hoogbrug: de toegangsbrug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer, is in slechte staat. Hierdoor is de brug tot 31 augustus 2020 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen nog gebruikmaken van de brug. In dit artikel lees je er meer over.

Laan der Verenigde Naties: Op 8 en 9 april zijn er werkzaamheden ter hoogte van de Kruithuisweg. Op de plek waar wordt gewerkt is de weg versmald. Er geldt een snelheidsbeperking van 30 km per uur en een inhaalverbod.

Martinus Nijhofflaan: Van 8 tot en met 11 april is de Martinus Nijhofflaan in westelijke richting afgesloten op het deel tussen het Delflandplein en de Aart van der Leeuwlaan.

Mercuriusweg: Vanaf 18 maart tot en met 31 mei zijn er werkzaamheden aan het riool en wordt de straat heringericht als fietstraat. Tijdens het werk is de weg dicht voor gemotoriseerd verkeer. Voor fietsers en voetgangers blijft doorgang wel mogelijk.

Poptahof Noord: Van 13 maart tot en met 30 september zijn er werkzaamheden aan het riool. Op de plek waar wordt gewerkt is tijdelijk geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Ruys de Beerenbrouckstraat : Van 8 tot en met 10 april zijn er werkzaamheden aan de bestrating. Op de plek waar wordt gewerkt is geen doorgaand verkeer mogelijk. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren.

Sebastiaansbrug: Het zal je niet ontgaan zijn, er wordt hard geklust aan de Sebastiaansbrug. Alles wat je over de werkzaamheden en omleidingsroutes moet weten, lees je onderaan dit artikel.

Verlengde Singelstraat: Tot en met 31 augustus zijn er werkzaamheden aan het riool. Op het deel waar wordt gewerkt is geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Voltaweg: Tot en met 12 april zijn er werkzaamheden aan het riool.

Sebastiaansbrug ontwerp

Zo moeten we rijden als de Sebastiaansbrug dicht is

Nog een paar dagen en dan is het zo ver: vanaf 14 februari is de St. Sebastiaansbrug dicht. De oude ...

Deze route rijd je met de auto als de Sebastiaansbrug dicht is [video]

Het is bijna zo ver: vanaf 14 februari gaat de Sebastiaansbrug op de schop. Vanaf dan moeten we een ...

Deze route rijd je met de fiets als de Sebastiaansbrug dicht is [video]

Het is bijna zo ver: vanaf 14 februari gaat de Sebastiaansbrug op de schop. Vanaf dan moeten we een ...

Meer over

Verkeer

adv.