Omrijden! Hier in Delft wordt aan de weg gewerkt

Door Iris Olsthoorn 15 oktober 2018

De weg ligt hier open, de stoep is daar afgezet … In Delft barst het iedere week van de afsluitingen vanwege wegwerkzaamheden. Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we ze voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden tussen 15 en 21 oktober. 

Bagijnestraat: Op 15 oktober zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Fietsers worden omgeleid via de Dirklangenstraat.

Binnenwatersloot, Peperstraat en Wijnhaven: De feestverlichting wordt weer opgehangen! Dat gebeurt op maandagavond 15 oktober en dinsdagochtend 16 oktober. Hierdoor kunnen de genoemde straten een korte tijd afgesloten zijn.

Felix Timmermanspad: Tot en met 31 december zijn er werkzaamheden aan de riolering en is dit fietspad mogelijk afgesloten.

Henry Dunantlaan: Tot en met 29 december is deze straat afgesloten voor verkeer omdat er aan het riool gewerkt wordt.

Kerstanjepad: Van 9 oktober tot en met 16 november zijn er werkzaamheden aan het riool. Fietsers worden omgeleid.

Koepoortstraat: Tot en met 19 oktober zijn er werkzaamheden aan de bestrating. Doorgaand verkeer is hierdoor niet mogelijk.

Mienette Stormstraat: Tot en met 26 oktober wordt hier aan de bestrating gewerkt en is de weg mogelijk afgesloten.

Oosteinde: Tot en met 20 december werken ze in deze straat aan het riool. Op het deel waar wordt gewerkt, is geen doorgaand verkeer mogelijk. Auto’s moeten omrijden en een aantal parkeerplaatsen is tijdelijk niet bruikbaar.

Van Adrichemstraat: Van 17 september tot en met 2 november is één rijstrook afgesloten op het deel tussen de Persijnlaan en de Van Kinschotstraat. De parkeervakken zijn afgesloten om verkeer in 2 richtingen mogelijk te houden.

Verwersdijk / Noordeinde: Van 10 september tot en met 16 november zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Er is geen hinder voor het verkeer, het werk vindt plaats op de stoep.

Westsingelgracht: Tot en met 30 oktober zijn er werkzaamheden aan de Westsingelgracht. Ter hoogte van de tramhalte en tussen het Stationsplein en de Ireneboulevard komen steigers waar boten kunnen aanmeren. Je leest hier meer over de werkzaamheden. 

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!  

Deze werkzaamheden zijn afkomstig van gemeente Delft.

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.