Gratis parkeren in Delft: hier moet je zijn als je geen parkeergeld wilt betalen

Door Iris Olsthoorn 28 november 2018

Je kent het wel. Je gaat een dagje uit en je betaalt bijna evenveel aan parkeergeld, als voor je nieuwe schoenen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig zijn er een aantal plekken waarbij je niet langs de kaartjesautomaat hoeft. Gratis parkeren in Delft kan hier: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

In de Hoven


Superfijn als je wilt shoppen in de Hoven Passage: parkeren in de garage daar is de eerste drie uur helemaal gratis. Zo houd je meer geld over om te shoppen én je hoeft die tassen vol nieuwe kleren helemaal niet ver mee te slepen.

Edisonplein


Handig als je naar de TU of naar Lijm en Cultuur wilt: aan het Edisonplein is parkeren gratis.

TU Delft


Fijn als je op de campus of daar vlakbij moet zijn: in de TU-wijk zijn verschillende gratis parkeerplaatsen. Je kunt je auto bijvoorbeeld kwijt naast de Universiteitsbibliotheek.

Leeuwenstein


Toe aan nieuwe meubels of aan een gave keuken? Dan kan je op Woonboulevard Leeuwenstein in véél winkels terecht. En superfijn: parkeren is er altijd gratis. 

Julianalaan


Als je naar de Zuidpoort wilt en het prima vindt op een stukje te lopen kan je proberen een plekje te veroveren rondom de Julianalaan. Leuke bijkomstigheid: je ziet gelijk de mooie Oostpoort als je richting het centrum loopt. Een plekje is hier trouwens niet gegarandeerd: bewoners moeten natuurlijk ook hun auto kwijt, dus rustig is deze plek niet.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Verkeer

adv.