Dit zijn de goedkoopste tankstations van Delft

Door Ilse Zoutewelle 10 februari 2018

De tank van de auto volgooien is iedere keer weer een rib uit je lijf. Wanneer je een tankstation in de buurt van Delft kunt vinden waar de benzineprijs (of de dieselprijs, natuurlijk) lekker laag is, is dat een uitkomst! Hier kan je goedkoop tanken in Delft.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: dit overzicht is basis van de site brandstof-zoeker.nl en eigen ervaringen. Weet jij een tankstation waar je ook voordelig kunt tanken, dan horen we dat graag.

Shell Westlandseweg

shell-express-delft
Foto: Google Streetview

Vooral het onbemande tankstation aan de kant van Voorhof is lekker goedkoop, zowel voor diesel als benzine. Ga niet tanken aan bij de Shell aan de overkant, want daar ben je altijd wat duurder uit. Het verschil zit ‘m hierin dat het station aan de kant van Voorhof onbemand is.

Shell Express Delft tankstations

Nu openHele dag

Westlandseweg 119 , Delft

Bekijk meer:tankstations

Makro Delft

makro delft

Bij het tankstation van Makro kan je 24/7 je tank volgooien voor een prikkie. Dit station heeft diesel, euro95 en BlueOne95. Dit laatste is een type benzine dat goedkoper en zuiniger is dan de gewone versie. Het scheelt op dit moment ongeveer 1 cent. Geen wereldbedrag, maar alle beetjes helpen!

Makro Delft supermarkten

Nu open09:00 - 22:00

Schieweg 104, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Texaco Peulwijk

texaco
Hulp bij het zoeken: de Texaco is te herkennen aan zijn logo met de rode ster. Foto: ANP

Dit tankstation is relatief nieuw en voor sommige mensen onvindbaar. Maar ga toch maar even op zoek naar het station met de grote rode ster, want de brandstof is hier écht goedkoper dan bij andere tankstations in Delft. Handig: je kunt hier naast diesel en benzine ook terecht voor LPG.

Texaco Peulwijk tankstations

Nu openHele dag

Rijksweg A4, Den Hoorn

Bekijk meer:tankstations

BP Buitenhof

bp-buitenhof-delft
Foto: Google Streetview

Niet het allergoedkoopste tankstation van Delft, maar nog steeds goed te doen. Ter vergelijking: op het moment van schrijven is de benzine hier 7 cent duurder dan bij de concurrent. Dit tankstation is vooral handig omdat ze alles op één plek hebben: je kunt er stofzuigen, banden oppompen en er is een kleine wasstraat.

BP Buitenhof tankstations

Nu open06:00 - 00:00

Vrijheidslaan 2, Delft

Bekijk meer:tankstations

Tango Delft

tango-delft
Foto: Google Streetview

Onbemande tankstations zijn het goedkoopst, dat blijkt maar weer. Ook de Tango aan de Prinses Beatrixlaan is namelijk erg betaalbaar. Je kunt hier terecht voor diesel en euro95. O ja, vooral op donderdag is het slim om hier te tanken, want dan krijg je éxtra veel korting. Het is trouwens op dit moment wel wat ingewikkelder om hier te komen, want er zijn werkzaamheden aan de kruising vlak voor dit tankstation.

Tango Delft tankstations

Nu openHele dag

Prinses Beatrixlaan 15, Delft

Bekijk meer:tankstations
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Verkeer

adv.