Vanaf augustus komt er eindelijk iets nieuws in het Koetshuys

Door Iris Olsthoorn 16 juni 2017

Het Koetshuys in de Schoolstraat staat al ruim een jaar leeg, maar daar komt binnenkort verandering in. Womanhood Studio pakt in augustus zijn biezen en verhuist van de Vlamingstraat naar de Schoolstraat. 

Het Koetshuys wordt al honderd jaar niet meer als koetshuis gebruikt, maar toch noemen we dit rijksmonument nog steeds zo. Een van de laatste bewoners was Restaurant het Labyrint, zij sloten vorig jaar mei hun deuren. Over een paar maanden is de stilte in het pand voorbij.

womanhood studio
De studio in de Vlamingstraat

Pilates met peuters

Womanhood Studio specialiseert zich in workshops, pilates, lezingen en cursussen voor (zwangere) vrouwen en jonge gezinnen. Ze zitten nu twee jaar op de Vlamingstraat, maar groeien daar uit hun jasje. “We hebben een prachtig pand in een fantastische straat, maar de studio is wat krap”, vertelt eigenaar Tami Kalir. “We willen in het nieuwe pand bijvoorbeeld ook pilates met peuters aanbieden. Hier is nu geen ruimte voor kleine kinderen die achter een bal aanrennen. De lessen worden daar nog steeds in kleine groepen gegeven, maar er zijn wel veel meer mogelijkheden als we straks in ons nieuwe pand zitten. De knusse sfeer van onze studio in de Vlamingstraat nemen we natuurlijk mee.”

Buren

“We kijken er echt naar uit. Onze buren in de Vlamingstraat vinden het heel jammer dat we gaan verhuizen, maar gelukkig zitten we straks maar vijf minuutjes lopen verder”, zegt Tami. En de studio krijgt er in de Schoolstraat leuke buren voor terug: “De groenteboer naast ons nieuwe pand is heel blij dat het Koetshuys straks eindelijk weer bewoond wordt! En het komt goed uit: bij ons komen veel mensen die bewust met voeding bezig zijn. Dus we gaan vast en zeker veel verse smoothies drinken!”

Womanhood Studio massagesalons

nu open09:00 - 18:00

Schoolstraat 28

Bekijk meer:massagesalons
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie