Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Twee Delftse middelbare scholen houden dit jaar een grote reünie

Door Iris Olsthoorn 4 april 2019

Als je vroeger in Delft op de middelbare school zat, denk je daar (hopelijk) met plezier aan terug. Je oude klasgenootjes, leraren en schoolgebouw zien is dan ook een feestje! Gelukkig wordt er eens in de zoveel jaar reünie georganiseerd. Dit jaar is het de beurt aan het Stanislascollege Westplantsoen én het Grotius College. 

Reünie Stanislascollege

Zat je op het Stanislascollege Westplantsoen, dan vind je het vast en zeker gezellig om je oude school weer eens te bezoeken. Op 22 juni 2019 is er een reünie. Er wordt een ouderwets goed schoolfeest georganiseerd in de aula. Dus, oefen de namen van je oud-klasgenootjes alvast, trek je beste outfit aan en maak je klaar voor een dansje met die ene leuke ouderejaars van toen.

Wiewatwaar: Zaterdag 22 juni vanaf 19.00 uur tot 02.00 uur. De examenjaren tot 1980 (dus alles voor 1980) is welkom vanaf 19.00 uur, alles van 1980 en daarna is welkom vanaf 20.30 uur. Kaartjes aan de deur kosten €10,-. Voor meer info kijk je hier. 

Reünie Grotius College

Deze herfst is het tijd voor een goed feestje bij het Grotius College. Op zaterdag 30 november zijn alle oud-leerlingen en -medewerkers van deze school welkom op de locatie Juniusstraat. Het wordt een gezellige dag die om 15.00 uur begint en om 21.00 uur eindigt. Als je wilt kun je er eten. Ook leuk: er is een echte schoolfotograaf aanwezig die jouw oude klas in de gymzaal op de schoolfoto zet!

Wiewatwaar: Zaterdag 30 november van 15.00 tot 21.00 uur. Kaartjes kosten €7.50. Let op: je moet je vooraf wel opgeven. Dat kan hier. 

Lees ook

Fantastische foto’s: 10 x het Stanislas Westplantsoen van vroeger

Oh man, wat houden we toch van het internet! Niet in de laatste plaats omdat het episch archief is d...
stanislas college

Er komt een internationale middelbare school in Delft

Vanaf deze zomer kunnen achtstegroepers uit Delft kiezen voor een nieuwe middelbare school. Het Stan...

Meer over

Doen Nieuws

adv.