Trots! De producten van Slagerij Leo van Vliet winnen goud

Aangeboden door Slagerij Leo van Vliet Delft 20 november 2018

We kunnen trots zijn op Slagerij Leo van Vliet! De bekendste slager van Delft heeft tijdens een vakwedstrijd voor slagers maar liefst zes (!) gouden medailles mee naar huis genomen. “Ik zeg maar zo: kwaliteit wint de strijd”, lacht Leo.

“Onze runderrookvlees, grillworst zonder kaas, Gelderse gekookte worst, rookworst, Griekse kip salade en scharrelei salade zijn bekroond met goud. Een aantal producten kreeg zelfs goud met ster,” vertelt Leo trots. Waarom de producten zo goed zijn? Dat weet slager Patrick, want hij heeft de producten ontwikkeld en gemaakt. “De keurmeesters van de Slavakto kijkt naar het uiterlijk, smaak, kleur en mondgevoel. Het is vooral belangrijk dat klanten er blij van worden. Zo moet je een plakje grillworst kunnen eten zonder dat je vieze vingers krijgt. Wij gebruiken daarom mager, maar sappig vlees.”

Tekst gaat verder onder de foto

slagerij leo van vliet

Pure ingrediënten

Wat de jury ook kon waarderen, is dat Slagerij Leo van Vliet alleen werkt met pure producten. “Zo bevat onze rookworst geen allergenen en gebruiken we alleen natuurlijke specerijen voor de salades”, legt Patrick uit. “Daarnaast bereiden we alles zelf. De rookworst wordt hier ter plekke gerookt en het runderrookvlees zouten we zelf. Daardoor hebben we zelf invloed op de smaak en dat proef je.”

Tekst gaat verder onder de foto

slagerij leo van vliet

Test ze zelf

Wil je de prijswinnende producten zelf eens testen? Ga dan even langs! Je kunt de producten zo mee naar huis nemen, maar ook bestellen op een broodje. En o ja: tot en met 31 december krijg je de tweede rookworst voor de helft van de prijs.

Slagerij Leo van Vliet Delft slagers

Nu open08:00 - 18:00

Oude Kerkstraat 9, Delft

Bekijk meer:slagers

adv.