Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijken: deze bekende talkshow werd midden op de Markt opgenomen

Door Iris Olsthoorn 10 september 2019

Ben je maandagmiddag over de Markt gelopen, dan zal het je vast niet ontgaan zijn. Midden op het plein staat een grote pop-up studio. De bekende talkshow Tijd voor Max werd gisteren (en de rest van de week ook nog, trouwens) live uitgezonden vanuit onze mooie stad. 

Het programma Tijd voor MAX is een van de populairste programma’s van de omroep en wordt iedere dag rond 17.00 uur uitgezonden. De presentatoren praten over actuele gebeurtenissen, bijzondere onderwerpen én ontvangen leuke gasten. Deze hele week (9 tot en met 13 september) ruilen ze de vaste studio in voor de Markt van Delft.

De uitzending van Maandag is inmiddels geweest. Hierin schoof burgemeester Marja van Bijsterveldt aan (en oh wat zag ze er lekker uitgerust uit na de vakantie!), kwam Leontien van Morsel vertellen over een nieuwe sporttentoonstelling en trad OG3NE op. Verder kwamen er een aantal leuke, bekende Delftenaren aan het woord om te praten over het themajaar De Gouden Eeuw. Je kunt de uitzending hierrr terugkijken.

Je kunt zelf ook nog gaan kijken

Je kunt de rest van de week voor de buis gaan hangen, maar je kunt natuurlijk ook zelf gaan kijken bij de opnames. Zorg wel dat je haar goed zit, want misschien kom je wel op televisie! Het programma begint iedere dag om 17.10 uur. Daarvoor is de soundcheck en generale repetitie. Je kunt een plaatsje in het publiek bemachtigen door via deze site gratis te reserveren. Je kunt ook gewoon op de bonnefooi langs gaan.

Ook handig om te weten

kermis delft

Najaarskermis 2019 in Delft: op deze data staat de kermis op de Markt

De kermiskriebels vliegen weer in het rond: vanaf dinsdag 17 september staat de najaarskermis in Del...
markt delft

De donderdagmarkt verhuist naar andere plekken in de stad

Wie op donderdag vaak de warenmarkt in Delft bezoekt, moet de komende tijd even opletten. De markt i...

adv.