Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

’t Stoffig Pakhuis is 3 maanden na de brand weer open en wij keken binnen

Door Ilse Zoutewelle 31 oktober 2017

Het waren drie maanden van kneiterhard werken voor Anja van ’t Stoffig Pakhuis en haar man Peter. Na de brand op 1 augustus was alles (tot aan de wc pot toe) in de stoffenwinkel aangetast door het roet. Dinsdag 31 oktober ging de winkel weer open en wij keken even binnen bij het gloednieuwe pand.

stoffig pakhuis delft“Echt álles hebben we vernieuwd”, vertelt Anja. “Zelfs het plafond is eruit gesloopt omdat de rook ook daarin was getrokken.” Toch ziet het er meteen weer gezellig vol uit met heel veel rollen stof, linten en garen. Maar Anja vindt dat wel wel meevallen. “Ik vind het hier en daar nog een beetje kaal. Er kunnen nog wel wat frutseltjes bij. Ik ben in elk geval heel blij dat ik mijn winkel weer terug heb.”

Tafel van oude vloer

Hoewel alles was aangetast door het roet, zijn er nog wel wat dingen die herinneren aan de oude inrichting van ’t Stoffig Pakhuis. “De planken van de vloer zijn opgeschuurd en vervolgens hebben we er een tafel en vensterbank van gemaakt. Hebben we toch nog iets uit de oude winkel.”

Lieve reacties

Anja heeft intussen al heel veel reacties gekregen van mensen die blij zijn dat ze weer open is. “Echt hartverwarmend. We kregen net weer een bos bloemen, van Jans een doos gebak en Blue Pearls of Delft heeft ons een gratis advertentie gegeven. Ik vind dat echt bijzonder, dat mensen je zó willen helpen.”


Meer over ’t Stoffig Pakhuis ontdekken?

’t Stoffig Pakhuis hobbywinkels

Gesloten11:00 - 18:00

Graswinckelstraat 2, Delft

Bekijk meer:hobbywinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.