Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Spannend! In deze lege horeca- en winkelpanden wordt geklust

Door Iris Olsthoorn 22 mei 2019

Als er een winkel- of horecapandje in Delft leeg staat, dan houden wij dat altijd in de smiezen. Wat zou er straks komen? In een aantal pandjes wordt momenteel flink verbouwd. Dat betekent dat er binnenkort iets nieuws in zit! Reuze spannend! Kijk maar eens.

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Het oude pand van Sporthuis Ruisch

Sinds Sporthuis Ruisch zijn deuren sloot in maart, hangen er doeken op de ramen van het pand in de Choorstraat. We wisten van de oude eigenaren al dat hier een restaurant zou komen. Inmiddels weten we dat het Charcoal gaat heten. Maar wat we er straks gaan eten en wanneer het open gaat, houdt de nieuwe eigenaar nog even geheim.We zijn reuze benieuwd!

Het oude pand van Kattenkop Café

Op de hoek van de Oude Delft wordt flink geklust: hier staat sinds een tijdje een grote container met bouwafval. Tot kort geleden zat hier het Kattenkop Café. Voormalig eigenaar Shireen wist ons al te vertellen dat de opvolger van het kattencafé een Chinees restaurant wordt. Voor meer informatie zullen we echter nog eventjes geduld moeten hebben!

Het oude pand van Peking Wok

Toegegeven: op dit pand zit nog steeds een grote ‘te huur’ sticker. Maar af en toe zien wij toch écht tekenen van leven. Zoals bouwladders binnen, mensen die in en uit lopen… Zou er dan stiekem toch iets gaan gebeuren binnenkort? Welke zaak komt er straks in dit enorme pand? Een ding is zeker: wij houden het nauwlettend in de gaten.

In Jent wordt ook geklust

Oké – voor de duidelijkheid: Jent staan níet leeg. Maar het healthy fastfood concept aan de Binnenwatersloot is wel al een paar weekjes dicht. Ze zijn namelijk aan het verbouwen. Ook dat vonden wij het vermelden waard, want de zaak is nog helemaal niet oud. We zijn heel benieuwd wat er uit de verbouwing tevoorschijn komt.

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.