Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snowboardspektakel Flatstyle gaat niet door

Door Iris Olsthoorn 2 januari 2017

Super jammer: de 2017 editie van Flatstyle, een snowboardspektakel op de Markt, is voorlopig afgeblazen. Het evenement stond gepland voor 18 en 19 februari. De organisatie liet via Facebook weten dat er niet genoeg geld was om deze editie te financieren. 

De organisatie liet maandagmiddag weten dat de portemonnee het even niet toelaat om Flatstyle 2017 op de geplande data door te laten gaan. Wel wordt er van alles aan gedaan om het evenement op een ander tijdstip en op een andere manier door te laten gaan. Dit verhaal krijgt dus zeker nog een staartje.

flatstyle 2017
Bron: Facebook Flatstyle 2917

Vorig jaar

Vorig jaar in januari kwam studentenvereniging DROP voor het eerst met dit initiatief, waarbij snowboarders op een met sneeuw gevulde Markt hun trucs laten zien. Het is eigenlijk een combinatie tussen snowboarden en wakeboarden: je wordt op je snowboard voortgetrokken aan een kabel. Op verschillende ramps en rails kan er gestunt worden op dit parcours. Overdag is het open voor iedereen, ’s avonds worden er wedstrijden gehouden door professionele snow- en wakeboarders.

Heb jij Flatstyle vorig jaar gemist? Deze aftermovie geeft een goed beeld van wat we dit jaar helaas (voorlopig) moeten missen:

Meer over

Nieuws Sport

adv.