Sneak preview: La Tasca is verbouwd

Aangeboden door La Tasca Delft 24 augustus 2016

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is La Tasca weer terug in haar oude pand. De afgelopen maanden werd er driftig verbouwd in het restaurant. Wij kregen alvast een kijkje in het nieuwe pand.

la tasca
Doorkijkje naar de keuken vanuit het restaurant

“We hebben het restaurant helemaal gestript en vanaf de basis weer opgebouwd”, vertelt mede-eigenaar Milan Singelenberg.. “In de tussentijd hebben we het eten geserveerd in de oude Apollo bioscoop.” De bouwvakkers hebben in het restaurant naast de bioscoop onder meer eiken en marmer op de vloeren gelegd en een nieuwe bar gemaakt. “Ook de inrichting is veranderd: we hebben nieuwe lampen en schilderijen aan de muur. Behalve de stoelen en tafels, die zijn nog steeds hetzelfde”, vertelt Milan trots. “Verder hebben we de keuken open gemaakt: je kunt vanuit het restaurant zo door een raam de keuken in kijken. Hierdoor willen we meer openheid creëren.”

Het resultaat

En vanavond gaat La Tasca voor het eerst dus weer echt open. Wij mochten alvast even binnenkijken en delen de foto’s uiteraard met jou. Wil je het resultaat met eigen ogen zien? Reserveer dan hier alvast je plekje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door La Tasca Delft Meer over La Tasca Delft ontdekken?

La Tasca Delft restaurants en horeca

Nu gesloten18:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.