Volgende week kun je een heleboel BN’ers in Delft spotten

Door Iris Olsthoorn 13 september 2018

Ben jij er zo eentje die er een sport van maakt om met BN’ers op de foto te gaan? Dan is volgende week maandag echt een feestje voor je, want er zijn dan een heleboel BN’ers te spotten in Delft. Onder andere Karin Bloemen, Pierre Wind, Wolter Kroes, Olga Commandeur en Dirk Scheele komen naar Ipse de Bruggen om hun 100-jarig bestaan te vieren. 

Helaas is dat feestje niet zomaar toegankelijk, want het wordt speciaal voor medewerkers en cliënten van Ipse gevierd. Maar wie weet, als je op de juiste tijd op de juiste plek bent, kun je een glimp van een van deze mensen opvangen.

100 jaar Ipse de Bruggen

Zorginstelling Ipse de Bruggen viert groot feest door wel honderd activiteiten te organiseren op maandag 17 september. Dit doen ze op hun verschillende locaties in en rondom Delft. Speciaal hiervoor heeft de organisatie een heleboel BN-ers uitgenodigd om hun talenten te delen. Karin Bloemen, Wolter Kroes en Dirk Scheele ( bekend van zijn kindertelevisieprogramma’s) komen beiden zingen, Pierre Wind komt zijn kookkunsten tonen en Olga Commandeur (van Nederland in Beweging!) en ex-profvoetballer Glenn Helder zorgen lichamelijke beweging door clinics te geven. Klinkt als een goed feest, vinden wij!

Lees ook

roel van velzen

Wist je dit? Deze 7 muzikale BN-ers komen uit Delft

Dat wij Delftenaren stuk voor stuk talentjes zijn, weten we allemaal wel. Maar tussen deze Delftse g...
dion-van-rijt

Wist je dit? Deze BN’ers wonen in Delft

Dat wij Delftenaren stuk voor stuk talentjes zijn, weten we allemaal wel. Maar tussen deze Delftse g...

adv.