VIDEO: Temptation Niels gaat vol op de vuist met Alex

Door Redactie indebuurt 19 oktober 2018

Aii… Van deze beelden worden we niet zo vrolijk. De De in Delft geboren Niels van der Zanden, die we kennen van het populaire tv-programma Temptation Island, had weer eens een ontmoeting met ‘concurrent’ Alex Maas. Hoe dat afliep? Diep triest… 

Het verhaal is je ongetwijfeld bekend: Niels heeft al jaren iets met Rosanna, maar in de eerste editie van Temptation Island ging het mis. Niels ging vreemd en Rosanna dus ook. Met jawel… Alex! Beide heren kregen het daarna al geregeld verbaal aan de stok, maar nu dus ook fysiek. En ja, dat was een kwestie van tijd, toch?

Niels komt dus uit Delft

Denk je nu, HUH komt Niels uit Delft? Ja – dat dachten wij dus ook. Voor mensen die net als wij onder een Temptation-steen leefde de afgelopen jaren: Niels van der Zanden (28) is hier geboren. Wie weet heb je dus nog wel eens met hem in de sportschool gestaan, of zat je zelfs bij hem op school.  Later woonde hij in Nootdorp, inmiddels woont hij met zijn vrouw Rosanna in Den Haag.

Gevecht op de seksbeurs

De twee Temptations Alex en Niels liepen elkaar tegen het lijf op seksbeurs Loversland. Volgens Rosanna was het Alex die haar man Niels uitdaagde voor een gevecht in de ring. Mocht je het nog niet weten (wat we best snappen): Alex heeft bokservaring. Nog voordat Niels daarop kon ingaan (wat-ie natuurlijk niet deed), werden de klappen al uitgedeeld door een vriend van onze Bredase temptation. Triest? Oordeel zelf maar:

DA GAAN WE WEER HAPPY TEMPTATION 😳? IK VIND DIT ZIELIG VOOR NIELS KEN DER NIKS AAN DOEN ! ALEX IS STERKER EN MET 2 MAN DIT IS NIET EERLIJK KOM OP ZEG !

Posted by Michella Kox on Tuesday, 16 October 2018

Meer over

Shownieuws

adv.