Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sanne Wolf uit Delft tweede bij missverkiezing

Door Jantine van den Hoven 11 april 2016

Sanne Wolf uit Delft moest dit weekend de kroon van Miss Beauty Zuid-Holland aan zich voorbij laten gaan, maar kon niet lang treuren want ze werd tweede tijdens de missverkiezing. “Echt super”, zegt Sanne er zelf over.

Dit betekent dat Sanne niet doorgaat naar de landelijke Miss Beauty of the Netherlands verkiezing. De 21-jarige Hannah Potuyt uit Rotterdam ging er met de winst vandoor.

De wedstrijd bestond, zoals het een echte missverkiezing betaamt, uit verschillende rondes waarin de missen zich moesten voorstellen, vragen moesten beantwoorden en natuurlijk waren er een bikinironde en een galaronde. Hoewel Sanne dus tweede werd, is ze wel Miss Energice geworden. Dat betekent dat ze het gezicht wordt van een ‘energieijsje’.

Sanne wil meer

Toen Sanne Delftenaar van de Week was, vertelde ze over haar ambities. “Missverkiezingen zijn leuk omdat je veel meer kunt laten zien van jezelf.” De Delftse gaat nu ‘eerst even’ het eerste jaar van haar studie psychologie afronden. “Ik hoop dat ik aan meer missverkiezingen mee kan doen. En andere klussen, ik vind het geweldig om te doen!”

Daan van Hal Fotografie
Daan van Hal Fotografie
Raf Debruyne
Stanley van der Hoeven

Meer over

Nieuws

adv.