Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pasen 2017: het weer wordt niet best

Door Ilse Zoutewelle 14 april 2017

We houden er van om goed nieuws te brengen, maar soms is het gewoon echt zoals het is. Het weer tijdens Pasen in Delft, bijvoorbeeld.

Op zaterdag is de verwachting dat het in de morgen gaat regenen. De rest van de dag blijft het bewolkt, maar droog. Met 9 tot 12 graden en windkracht vier is het aardig fris. Eerste paasdag zal je je regenponcho aan moeten doen als je paaseieren gaat zoeken, want de hele dag gaat het miezeren. Tweede paasdag gaat het zo mogelijk nog meer regenen en is het net zo koud als de dag ervoor. Maar hé: we houden moed, want je weet het nooit in Nederland. Check Weeronline.nl voor de actuele verwachting.

Dit is er te doen tijdens Pasen 2017

Tijdens het paasweekend is er natuurlijk van alles en nog wat te doen in Delft: bekijk hier het programma. Gelukkig zijn er naast buiten paaseieren zoeken ook dingen die binnen kunt doen, zoals naar de bioscoop of lekker old-school naar de Ikea. Wij hebben hier voor je op een rij gezet welke winkels er op tweede paasdag geopend zijn. De openingstijden van winkels in Delft op op eerste paasdag check je hier.

Meer over

Nieuws

adv.