Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wordt het weer tijdens oud en nieuw in Delft

Door Iris Olsthoorn 31 december 2016

Vuurwerkfanaten en openlucht-oliebollenbakkers zijn natuurlijk razend benieuwd: wat doet het weer op oudjaarsdag?  Moeten we ons lange thermo-ondergoed uit de kast trekken of is een paraplu verstandiger? 

Overdag

Helaas ziet het ernaar uit dat de mist die we eerder deze week zagen zaterdag weer terugkomt. Het blijft droog, maar warm wordt het niet: het blijft de hele dag tussen de 3 en 5 graden. Het is dus slim om je muts en handschoenen aan te trekken (wel weer even uittrekken als je een brandende lont vasthoudt).

’s Avonds

Ook ’s avonds blijft het gelukkig droog en waait er een klein briesje. De verwachting is dat het zwaarbewolkt is en niet warmer wordt dan 3 graden. Mocht je nog vuurwerk moeten kopen: van grondvuurwerk of vuurwerk wat niet al te hoog de lucht in schiet heb je in dit weer waarschijnlijk het meeste plezier!

Zondag

De eerste dag van het nieuwe jaar ziet er niet zo zonnig uit: er is dikke kans op regen. Het eerste deel van de dag is het waarschijnlijk motregen. Mocht je je eigen stoepje weer spik en span willen hebben in het nieuwe jaar is het raadzaam om te vegen voordat het gaat regen. Anders plakt alle overgebleven vuurwerkmeuk vast aan je tegels.

Weersverwachting
Delft

Weeronline.nl – Meer weer in Delftweeronline.nl Altijd jouw weer

Meer over

Nieuws

adv.