Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet: je kunt een ritje winnen in een Porsche van de politie

Door Jantine van den Hoven 22 september 2016

De politie Delft wil graag meer volgers op Facebook en verloot daarom een ritje in een echte ouderwetse Porsche van de rijkspolitie. De leuke reacties stromen al binnen.

porsche-rijkspolitie-politie-delft
Foto ANP

Irene Ouwehand heeft een mooie reden om het ritje in de oude wagen te willen winnen. “Dit zou ik willen winnen voor mijn vader van 91 jaar, die vroeger bij de reserve rijkspolitie heeft gezeten. Wat zou dit toch ontzettend leuk zijn als ik mijn vader nog eens bij zo’n wagen zou kunnen zien. En voor hem ontzettend leuk om zo’n wagen weer terug te zien!”

Gek op getallen

Ambrose Suzanne vertelt dat haar zoontje de grootste ‘pliesie-fan’ van Nederland is. Hij heeft een beperking en ze is erg trots hoe hij daarmee omgaat. Ook moeder Ivonne Lammers gunt het haar zoontje. Hij is autistische beperkt en gek op getallen, dus de snelheid in het dashboard zou hij graag willen zien.

Win dat ritje

Wat moet je doen om te winnen? Like de pagina van de politie, deel het bericht én geef in een reactie aan waarom jij degene bent die moet winnen. Schat je je kansen niet zo hoog in? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Check dan dit 360-gradenfilmpje.

 

adv.