Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneu: bevallingsfoto’s van Delftse moeder gestolen bij inbraak

Door Ilse Zoutewelle 14 december 2016

Een inbraak is nooit leuk, maar de inbraak bij Irene van der Kaaij is wel heel erg rot. De inbrekers hebben het fototoestel en de computer met foto’s van de bevalling van haar dochter gestolen.

Irene is ten einde raad en stuurde daarom een mail aan de Delftse Post, zodat anderen haar misschien kunnen helpen de spullen terug te vinden. Ze schrijft: “Vrijdag 2 december is er bij ons thuis ingebroken (Ambonstraat te Delft). Op 18 september 2016 ben ik bevallen van een mooie en lieve dochter. Een heel bijzonder en intens moment voor mijn man en mij. De zusters in het ziekenhuis hebben voor ons foto’s gemaakt van de bevalling (o.a. het opvangen door mijn man en doorknippen van navelstreng) en wij daarna van de eerste weken (eerste badje, eerste kraambezoek etc.). Deze foto’s stonden op de fotocamera die onder meer is gestolen. Uiteraard hadden wij de foto’s opgeslagen op onze computer, maar ook deze is gestolen. Wij zouden deze foto’s zo ontzettend graag terug willen voor onszelf, omdat het echt een bijzonder hoogtepunt is in ons leven en voor onze dochter later.”

Help Irene

Daar hield het nog niet bij op, ook de sieraden van haar net overleden oma, trouwsieraden, het horloge dat ze heeft gehad bij het slagen en ga zo maar verder. Kortom: weet je meer over de inbraak? Stuur dan een mail naar [email protected], dan sturen zij het door naar Irene.

Meer over

112 Opmerkelijk

adv.