Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je kunt in Delft dus ook doen aan cupping

Aangeboden door Centrum Wel-Zijn Delft 12 augustus 2016

Iedereen die de Olympische Spelen de afgelopen dagen een béétje volgt vraagt het zich af: wat heeft zwemmer Michael Phelps toch voor ronde, rode vlekken op zijn schouders en rug? Michael maakt dus gebruik van ‘cupping’. En die massagevorm kan je ook in Delft krijgen.

Wat dit is? Brigitta Andoetoe van Centrum Wel-Zijn Delft legt het uit: “Cupping is een massagevorm uit de Oosterse geneeskunde, waarbij glazen of plastic cups vacuüm op de huid worden aangebracht, op plaatsen waar een verstoring of blokkade wordt waargenomen. Onder de cups treedt er een heel sterke doorbloeding op waardoor gifstoffen naar de oppervlakte worden gebracht en spierknopen kunnen ontspannen. Ook kunnen de cups over het lichaam bewogen worden, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft.”

22 medailles

Denk je nu: ik wil ook wel eens proberen of dat bij mij net zo goed werkt als bij Michael? Hij heeft immers net zijn 22ste (!) medaille gewonnen. Dat kan: Brigitta geeft deze vorm van massage gewoon in Delft bij Centrum Wel-Zijn.


Meer over Centrum Wel-Zijn Delft ontdekken?

Centrum Wel-Zijn Delft wellness

Geopend09:00 - 18:00

Molslaan 121, Delft

Bekijk meer:wellness

adv.