Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: Dit zijn de Kinki kappers uit Delft

Aangeboden door Kinki Kappers Delft 22 oktober 2020

Denk je aan Kinki kappers in Delft, dan denk je aan veel kleur, kekke kapsels en een trendy uitstraling. Maar wie zijn nou eigenlijk die kappers die jouw het hipste kapsel van Delft geven? Wij stellen ze aan je voor en showen gelijk welk kapsel zij het tofste vinden om te maken. En kan je er geen genoeg van krijgen? Ze delen hun tofste creaties op Instagram Kinkikappersdelft015.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meet Giny

Foto: Jurjen Bolsenbroek
Foto: Kinki Kappers

“Al bijna 10 jaar mag ik mezelf een Kinki kapper noemen”, vertelt Giny. “Ik ben begonnen op de Kinki Academy in Rotterdam. Daarna ben ik aan de slag gegaan op verschillende vestigingen van Kinki. Hier heb ik superveel geleerd. In 2019 heb ik de stap genomen om de Kinki in Delft te kopen. Daar ben ik nog steeds superblij mee. Ik vind het tof om aan de slag te gaan met felle kleuren, iemand een volledige make-over geven. Verven is mijn specialiteit, zowel natuurlijk als lekker creatief. Het kan mij niet gek genoeg zijn!”

Meet Youri

Foto: Jurjen Bolsenbroek
Foto: Kinki Kappers

“Ik werk nu 5 jaar bij Kinki. Ik hou van korte dameskapsels en toffe mannenkapsels. Mijn passies zijn strakke opscheertjes maken met een twist”, aldus Youri. “Als de tijd het toelaat vind ik het heerlijk om lekker lang bezig te zijn met de kleinste details. Op de foto rechts zie je goed wat mijn stijl is. Je bent van harte welkom om plaats te nemen in mijn kappersstoel.”

Meet Jodie

Foto: Jurjen Bolsenbroek
Foto: Kinki Kappers

“Ik ben al zes jaar kapper. Ik vind een coontail die je hier op de foto ziet, één van de vetste dingen die je met iemand zijn haar kan doen. Het is multidimensionaal en de techniek is breed toepasbaar voor veel verschillende effecten”, vertelt Jodie. “Het kan zo extreem of zacht als je zelf wilt. Ik hou ook heel erg veel van natuurlijkere resultaten, maar dit was wel heel erg leuk om te doen.”

Meet Romana

Foto: Jurjen Bolsenbroek
Foto: Kinki Kappers

“Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de kappersacademie”, vertelt Romana. “Nu heb ik het super naar mijn zin bij Kinki in Delft. Op de foto zie je mijn eerste creatieve kleuring bij Kinki kappers. De dame gaf aan dat ik zelf mocht bepalen wat er met de kleur ging gebeuren en ik koos voor een uitdaging! Een duo kleuring in tegenovergestelde richting. Bloed, zweet en tranen heeft het me gekost. Het was belangrijk om heel precies te werken, maar ik ben er ook echt trots op.”

Meet Nicky

Foto: Jurjen Bolsenbroek
Foto: Kinki Kappers

“Al negen jaar zit ik in het kappersvak. Ik hou ervan om mensen te ontmoeten met bijzondere verhalen. In mijn vrije tijd ben ik veel met natuur bezig en dat komt terug in mijn werk. Dreads vind ik supertof, maar gewoon met lekker knippen en kleuren maak je me ook blij”, legt Nicky uit. “Bij het kapsel op de foto vind ik het superleuk dat leeftijd geen rol speelt bij gave kapsels. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Dat kan echt bij Kinki, daarom voel ik mij hier ook zo thuis.”

Meet Tim

Foto: Jurjen Bolsenbroek
Foto: Kinki Kappers

Tim: “Ik kom uit Den Haag en ik werk nu vier jaar als kapper bij Kinki. Dit is een plek waar je creatief kan zijn zonder grenzen. Ik hou van de afwisselende types die ik elke dag in mijn stoel heb zitten. Mijn specialiteit is natuurlijke kleuringen met een twist. In balayages (de kleur wordt met een kwast op het haar geveegd, waardoor er een zachte, subtiele overgang ontstaat) en highlights ben ik goed én vind ik tof om te doen. Op de foto vond ik het gaaf dat de klant mij vertrouwde om wat extra’s met haar haar te doen.”

Nieuwsgierig geworden naar wat deze haarartiesten nog meer kunnen maken? Dan moet je zeker even kijken op de Instagram van Kinki Delft. Hier laten ze nog meer waanzinnige kapsels zien.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinki Kappers Delft. Meer over Kinki Kappers Delft ontdekken?

Kinki Kappers Delft

Gesloten09:00 - 18:30

Hippolytusbuurt 13, Delft

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.