Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ruud verkoopt elk jaar 250.000 tabletjes van één middel: dit is waarom

Aangeboden door Drogisterij Papillon Delft 4 juni 2019

Als we op een doodgewone woensdag naar binnen willen gaan bij Drogisterij Papillon, kunnen we er bíjna niet in. Voor de deur staat een enorme stapel dozen. Als we aan drogist Ruud vragen wat die dozen daar doen, blijkt het de jaarvoorraad van één middel te zijn. “We verkopen hier jaarlijks 1.100 potjes van, zo populair is het.”

Maar wat is er dan aan de hand met dit spul dat het zó hard gaat? “Het helpt vrouwen in de overgang, bij hormoonschommelingen en klachten rondom de menstruatie”, vertelt Ruud. “Soms wordt het zelfs van generatie op generatie gebruikt: oma’s gebruikten het voor de overgang en kleindochters voor menstruatieklachten.” Niet alleen Delftenaren komen ervoor naar de Choorstraat. “We sturen de potjes het hele land door.”

Betrouwbaarheid is heel belangrijk

Ruud weet hoe het komt dat dit middel zo goed werkt. “We laten het onder eigen toezicht maken bij een Nederlandse fabrikant. Zij verwerken besjes van een bepaalde struik tot een extract. Daar worden vervolgens pilletjes van gemaakt. Dit gebeurt allemaal zonder verhitting, waardoor de werkzame stoffen behouden blijven en het product een stabiele werking heeft.” Omdat het een alternatief middel is, zorgt Ruud er goed voor dat het product betrouwbaar is. Hij laat het certificaat zien met een handtekening erop: “De lading mag alleen weg als de apotheker akkoord heeft gegeven. Hij staat garant voor de inhoud. Zo weten we zeker dat het geen vervuilende stoffen bevat.”

Meer producten onder eigen beheer

Drogisterij Papillon laat trouwens veel meer producten maken onder eigen beheer. “De kruiden extracten, voedingssupplementen en vitaminepreparaten van ons eigen worden allemaal gemaakt in Nederland. We weten precies wat erin gaat en daardoor blijft de werking optimaal.”

Ben je benieuwd wat het middel van Drogisterij Papillon voor jou kan doen? Kom dan even langs in de winkel, Ruud adviseert je graag.


Meer over Drogisterij Papillon Delft ontdekken?

Drogisterij Papillon Delft drogisterijen

Geopend09:15 - 18:00

Choorstraat 60, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

adv.