Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze leuke Postcode Loterij prijs is in de Delftse binnenstad gevallen

Door Iris Olsthoorn 15 juli 2020

Woon je in postcodegebied 2611 (de binnenstad, dus) en doe je mee aan de Postcode Loterij? Gefeliciteerd. Dat betekent namelijk dat je een leuke prijs hebt gewonnen. De Postcode Loterij-prijs met cadeaukaarten is hier gevallen. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van €50,- om te besteden bij lokale ondernemers.

De prijs is gevallen op postcode 2611. Dat is de binnenstad en een stukje van het spoorzonegebied. Heb je gewonnen, dan kan je kiezen uit een heleboel verschillende cadeaukaarten. Het shoptegoed is in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten in kwestie.

Besteed ‘m lokaal

Zo kun je je tegoed gebruiken om uit eten te gaan bij onder meer La Tasca, De Kurk, de Verbeelding of één van de andere Delftse restaurants waar je een Nationale Horeca cadeaukaart of Restaurant cadeaukaart in kunt leveren. Of je wisselt je cadeaubon bijvoorbeeld in bij Neef Rob, Chocolate Company Café of Kaldi voor een uitgebreide koffiesessie met de koffiecadeaukaart. Er zijn nog véél meer soorten cadeaukaartjes beschikbaar en meer deelnemers dan hierboven genoemd, dus de keuze is reuze. Winnaars krijgen binnenkort per post bericht van de Postcode Loterij.

Steuntje in de rug

De cadeaukaarten zijn bedacht door de Postcode Loterij om ondernemers een steuntje in de rug te geven. ‘De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt’, schrijven zij in hun persbericht.

Lees ook

Uniek: Komeet Neowise was te zien boven Delft en Charlotte legde dit vast

Afgelopen weekend was er een heldere hemel en dat kwam goed uit: komeet Neowise vloog namelijk langs...

Ouch: Roze limousine komt vast te zitten op het bruggetje bij de Breestraat

De Delftse bruggetjes in de binnenstad zijn best hoog en met een normale auto moet je al goed oppass...

Dit is waarom je ineens een heleboel blauwe tassen in Wippolder en Vrijenban ziet

In de wijken Wippolder en Vrijenban worden de afgelopen dagen plots veel blauwe tassen gespot. Afgel...

Ninja Turtles! 5 x schildpadjes in Delftse wateren

Nadat we eerder schreven dat er veel schilpadden gespot worden in Delft, kregen we veel leuke foto's...

Unieke beelden: er is een bever gespot vlakbij Delft

Loop jij wel eens een rondje in Midden-Delfland? Dan kun je vanaf nu een bever zien rondzwemmen. Een...

adv.