Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzondere aanhouding 73-jarige dievegge

Door Redactie indebuurt 27 maart 2016

Een bijzondere aanhouding van de politie afgelopen vrijdag. Vanuit een grote meubelzaak in Delft werd een iPhone gestolen. Een achtervolging van de dief volgde, met behulp van de app ‘Zoek mijn iPhone’. Die achtervolging kreeg een onverwachte wending…

De eigenaar van deze telefoon logde via “Zoek mijn iPhone” in en zag dat de telefoon zich in Schiedam bevond. De politie is het toestel gaan volgen en toen de telefoon zich begon te verplaatsen werd er een motorrijder achteraan gestuurd.

De motorrijder werd constant de locatie doorgegeven waardoor hij achter een scooter kwam te rijden met daarop twee jonge gasten. “Raak”, dacht de motoragent.

Maar toen de scooter links afging, ging het signaal van de telefoon weer een andere kant op. De motorrijder hield een auto aan met daarin drie personen op leeftijd. Onmogelijk dat dit de verdachten zijn, dacht de motoragent nog.

Toen de politie op afstand het alarm van de iPhone liet afgaan kwam er toch echt geluid uit de jas van de 73-jarige vrouw. Ze is samen met de twee mannen van 61 en 66 jaar aangehouden en naar het politiebureau in Delft gebracht.

Aanhoudingen na diefstal Iphone met verrassende wending!Gisteren werd er een Iphone gestolen uit een grote meubelzaak…

Geplaatst door Politie Schiedam op zaterdag 26 maart 2016

Meer over

112 Opmerkelijk

adv.