Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgelet: Kampveldweg is veel langer afgesloten dan gepland

Door Iris Olsthoorn 16 juni 2017

Het is nog wat langer afzien voor wie vaak van de Ruys de Beerenbrouckstraat naar de Wateringsevest (of andersom) reed. De Kampveldweg zou eind juni af zijn, maar de bouwvakkers van Spoorzone hebben langer de tijd nodig voor de werkzaamheden. De weg is nu pas eind augustus klaar. 

Sinds mei is het stuk weg afgesloten, wat ervoor zorgt dat de grote verkeersstroom die hier normaal rijdt een heel stuk om moet rijden. De eerste plannen van de Spoorzone waren dan ook om de weg binnen twee maanden weer op orde te hebben. Maar dat loopt dus even flink anders.

Kabels en riolen

De reden dat de werkzaamheden bijna dubbel zo lang gaan duren, zijn een hoop onvoorziene zaken. Zeg maar gerust een gevalletje van driedubbele pech: er lagen veel meer kabels en leidingen in de grond dan dat de Spoorzone dacht, er moest een nieuw stuk riolering aangelegd worden én er gingen ondertussen ook nog eens wat dingen stuk onder de grond. Vooralsnog is de verwachting dat de werkzaamheden nu tot eind augustus duren. Een precieze datum is er nog niet, maar de Spoorzone belooft deze te vertellen zodra ze het zelf weten.

Wil je weten hoe je ondertussen het beste om kunt rijden? Kijk dan even hier.

 

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.