Dat wordt omrijden: deze straten zijn de komende week afgesloten

Door Michiel de Haan 11 juni 2018

Ben je het ook zo zat om te laat te komen doordat de weg weer openligt? Daar hoef je je komende week geen zorgen over te maken. Wij hebben alle plekken in en rondom Delft waar werkzaamheden zijn voor je op een rij gezet.

Achterom: Tot en met 15 juni zijn wordt er gewerkt aan de kabels en leidingen. Fietsers worden omgeleid.

Amalia van Solmslaan: Tot en met 22 juni wordt er gewerkt aan de bestrating. Tijdens het werk kun je de Amalia van Solmslaan niet uitrijden in de richting van de Nassaulaan.

Asvest: tot vrijdag 22 juni ligt de weg open voor de aanleg van de rails van tram 19. Wel is de Zuidpoortgarage nog altijd bereikbaar. Lees hier meer over de werkzaamheden. 

Christiaan Huijgensweg: Tot en met 13 juni is deze weg dicht vanwege de afbouw van het International Festival of Technology.

Henry Dunantlaan: Tot en met 6 oktober is deze straat gedeeltelijk afgesloten omdat er aan de riolering wordt gewerkt.

Kaarderstraat: Tot 1 oktober kan er geen verkeer door deze straat rijden omdat er aan de bestrating wordt gewerkt.

Laan van Groenewegen: Op 14 juni wordt er aan de kabels en leidingen gewerkt. De weg is gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Er is een voorrangsregeling om verkeer uit twee richtingen elkaar veilig te laten passeren.

Oosteinde: Tot en met 16 augustus wordt er in deze straat aan het riool gewerkt. Op het deel waar wordt gewerkt, is geen doorgaand verkeer mogelijk. Auto’s moeten omrijden en een aantal parkeerplaatsen zijn tijdelijk niet bruikbaar.

Oude Delft 130: Op donderdag 14 juni wordt er hier tussen 7.30 en 12.00 uur verhuisd. De weg is dan mogelijk afgesloten.

Phoenixstraat: tot en met dinsdag 10 juli wordt de trambaan verlengd en de straat ingericht. De ventweg loopt dan dood voor het verkeer. Lees hier meer over de werkzaamheden.

Schieweg: Tot 30 juni wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Tijdens de werkzaamheden is het deel van de weg waar gewerkt wordt afgesloten.

Trompetstraat: tot en met 27 juli is de Trompetstraat wegens werkzaamheden afgesloten voor auto’s en motoren.

Voorhofdreef: Tot en met 22 juni wordt er aan het wegdek gewerkt. De Jan Campertlaan, Menno ter Braaklaan, het Bosboom-Toussaintplein en het Arthur van Schendelplein zijn dan afgesloten voor al het verkeer. De bushaltes blijven wel bereikbaar. Hier kun je lezen wat er allemaal gebeurt.

Wilhelminalaan: Van 11 tot en met 15 juni wordt er aan de kabels en leidingen gewerkt. Je moet omrijden via de  Buitenhofdreef en de Van der Slootsingel.

Delfgauwseweg: van 11 tot en met 15 juni afgesloten tussen 09.00 en 16.00 uur.

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.