Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden! Aan de Delftse straten wordt komende week gewerkt

Door Iris Olsthoorn 10 februari 2020

Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we de wegwerkzaamheden in Delft iedere week voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden van 10 tot en met 16 februari.

Aan ’t Verlaat: Op 10 en 12 februari zijn er werkzaamheden met een kraan. Tijdens het werk is er geen doorgang mogelijk voor verkeer. Ook is het parkeerterrein niet beschikbaar.

Engelsestraat: Tot en met april 2020 is de aansluiting richting de Zuidwal afgesloten vanwege bouwactiviteiten.

De Vriesstraat: Tot en met 21 februari wordt het riool vervangen. Op de plek van het werk is geen doorgang mogelijk voor het verkeer. Alleen voetgangers kunnen passeren. Ook zijn enkele parkeerplaatsen niet te gebruiken. Verder is in de hele De Vriesstraat het parkeren op de stoep opgeheven.

Hoogbrug: de toegangsbrug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer, is in slechte staat. Hierdoor is de brug tot 31 augustus 2020 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen nog gebruikmaken van de brug. In dit artikel lees je er meer over.

Industriestraat: Van 3 tot en met 21 februari wordt het riool vervangen. Op de plek van het werk is geen doorgang mogelijk voor verkeer. Dat wordt omgeleid. Bedrijven aan de Neringstraat zijn wel bereikbaar via de Industriestraat.

Ireneboulevard – Hooikade: Van 10 tot en met 14 februari zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Tijdens het werk is het fietspad versmald.

Mijnbouwstraat: Tot en met 28 februari wordt het deel tussen het De Vries van Heijstplantsoen en het Poortlandplein opnieuw ingericht. Ook wordt het riool vervangen. Tijdens het werk is er op de Mijnbouwstraat geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Oostplantsoen: Tot 1 augustus 2020 is het deel tussen de Kantoorgracht en Doelenstraat afgesloten voor verkeer.

Prinses Beatrixlaan: Op 14 februari zijn er werkzaamheden aan de bewegwijzering. Op de plek van het werk is 1 rijstrook afgezet. Ook is de snelheid maximaal 50 km/uur.

Schreibrug: Tot en met 17 april is er onderhoud aan de brug tussen de Voldersgracht en het Vrouwjuttenland. Tijdens het werk is de brug dicht voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel over de brug.

Sint SebastiaansbrugHet zal je niet ontgaan zijn, er wordt hard geklust aan de Sebastiaansbrug. Alles wat je over de werkzaamheden en omleidingsroutes moet weten, lees je in dit artikel.

Sint Jorisweg: Op 12 februari zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Op de plek van het werk zijn 6 parkeerplaatsen afgezet.

Van Schuijlenburchstraat: Van 9 januari tot en met 29 februari wordt het riool vervangen. Het deel tussen de Van Foreestweg en de Sasboutstraat is dan afgesloten voor verkeer.

Visstraat: Op 10 februari zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. De straat is dan afgesloten voor alle verkeer.

sebastiaansbrug delft wegwerkzaamheden

Hoezee: binnen een half jaar rijden we weer over de Sebastiaansbrug

De meeste Delftenaren weten inmiddels uitermate goed hoe ze moeten omrijden vanwege de afsluiting va...
Kruithuisweg werkzaamheden

Deze werkzaamheden aan de Kruithuisweg staan nog op de planning

Het afgelopen jaar moesten we af en toe omrijden door de werkzaamheden aan de Kruithuisweg. Inmiddel...

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.