Oh nee! Xenos verdwijnt uit Delft

Door Iris Olsthoorn 13 maart 2018

Slecht nieuws voor de fans van deze van-alles-winkel: Xenos verdwijnt binnenkort uit Delft. De winkelketen is deels overgenomen door een ander bedrijf. De locatie in Delft wordt omgebouwd naar interieurwinkel Casa. 

In heel Nederland gaan er ongeveer 110 Xenos winkels sluiten en de winkel aan het Bastiaansplein is daar één van. Het is nog niet precies bekend wanneer de winkel dicht gaat. De Delftse locatie staat in ieder geval op de lijst van vijftig winkels die als eerste een metamorfose krijgen. Het huidige winkelpersoneel kan in de nieuwe winkel blijven werken. Kan je echt niet zonder Xenos? Er blijven nog ongeveer zestig winkels open. Die in Leiden en Woerden blijven voorlopig bestaan. 

Dit krijgen we ervoor terug

Casa telt momenteel al vijfhonderd winkels in acht Europese landen en breidt dus nu ook uit naar Nederland. Het assortiment bestaat uit decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in- en rond het huis. Dat klinkt best een beetje als de formule van Xenos, maar de winkels van Casa zijn wel een stuk strakker ingericht.

Xenos Delft warenhuizen

Nu gesloten11:30 - 17:30

Bastiaansplein 9, Delft

Bekijk meer:warenhuizen

adv.