Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fietsers en parkeerders opgelet: Nijverheidsstraat wordt afgesloten

Door Iris Olsthoorn 25 januari 2017

Je zou het haast niet verwachten, maar er is vanaf donderdag weer een omleiding voor fietsers en voetgangers in de Spoorzone. De oversteekplek aan de Nijverheidsstraat wordt afgesloten. Gelukkig duurt de afsluiting dit keer maar 7 dagen. 

De weg is afgesloten van donderdag 26 januari tot en met woensdag 1 februari. Als je fietst of loopt kan niet meer oversteken op de Nijverheidsstraat, richting de Laan van van der Gaag of andersom. De werkzaamheden zorgen voor meer veiligheid: er worden damwanden en barrières gebouwd zodat fietsers straks met minder snelheid de kruising naderen.

Je wordt omgeleid via de Abtswoudseweg of de Westlandseweg. Fijne bijkomstigheid: het nieuwe fietspad aan de Westlandseweg is laatst ein-de-lijk geopend, dus als je naar het centrum moet is dit een comfortabele route.

Parkeren

Als je je auto normaal neer zet op het Nijverheidsplein moet je ook even opletten. De parkeerplaats is door de afsluiting niet meer vanaf de Nijverheidsstraat te bereiken. Je kan nog wel ter hoogte van Scholen Combinatie Delfland via een tijdelijke weg de Westlandseweg oversteken richting deze parkeerplaats.

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.