Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De nieuwe Blokker is open en zo ziet het eruit

Door Iris Olsthoorn 9 maart 2017

De oplettende Delftenaar had wel door dat Blokker sinds een paar weken gesloten was. De zaak moest verbouwd worden naar Blokker ‘nieuwe stijl’. Vanaf afgelopen donderdag is de winkel weer open. Wij namen er een kijkje. 

De keten bouwt door heel het land winkel voor winkel om naar hun nieuwe huisstijl. De afgelopen paar weken was Delft aan de beurt. Ook wij Delftenaren kunnen vanaf nu a-la Sarah Jessica Parker shoppen.

Wit en ruim

Wat meteen opvalt als je binnenkomt is dat de winkel vele malen groter lijkt. Veel wit, veel strak, weinig schreeuwend Blokker-oranje. Nouja, binnen dan, want buiten staan immensgrote huishoudapparaat-standbeelden voor de deur. Het personeel lijkt in zijn nopjes met de spiksplinternieuwe winkel. “Jahoor, ik vind het heel mooi geworden. Veel overzichtelijker zo”, weet een van de verkoopmedewerksters te vertellen.

Dit kan je vinden in de nieuwe Blokker

Het assortiment is volgens de verkoopmedewerkster bijna hetzelfde gebleven: “We hebben weer iets meer huishoudelijke apparaten, de spullen waarmee we bekend zijn geworden. Verder hebben we luxe handdoeken en beddengoed. Dat hadden we al eventjes, maar in de nieuwe winkel nog iets meer.”

Ook leuk: je kunt 'Delfts blauw' beddengoed kopen.
Voor wie hoopte op een roltrap in deze hoek: de oude vertrouwde trap is er nog steeds.
De luxe handdoeken

Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Geopend11:00 - 18:00

Pynepoort 4, Delft

Bekijk meer:warenhuizen
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.