Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo ziet de nieuwe bakkersstudio van Holtkamp eruit

Aangeboden door Bakkersstudio [W]eten 18 mei 2017

De bakkersstudio van Holtkamp in Den Hoorn is nu een maandje open. Toen waren eigenaren Joanne en Jeroen Holtkamp nog druk aan het testen, nu staat het concept als een huis. “Ik kan intussen zelfs een hartje maken in de cappuccino”, lacht Joanne.

bakkersstudio holtkampDe cappuccino’s zijn niet het enige wat vooruit is gegaan in de afgelopen maand: “Ik vind het heerlijk om me bezig te houden met het interieur. Uren zit ik op Pinterest te kijken naar leuke ideeën. Zo hebben we in de afgelopen maand het logo op de muur en de ramen geplakt, die is donkergrijs met goud. Die kleuren laat ik terugkomen in de inrichting.” Maar de inrichting blijft wel iets dat altijd verandert: “Er staan bijvoorbeeld stoelen van de ouders van Jeroen. We hadden stoelen te weinig en die stonden nog op zolder. Maar ik ga ze nog wel vervangen, haha.”

bakkersstudio wetenOnbekend desembrood

De reacties van de bezoekers zijn positief: “Vooral de tosti’s zijn heel populair”, vertelt Joanne. “Ik krijg zó vaak te horen dat het brood super lekker is: we gebruiken desembrood. Dit brood verkopen we ook in de winkel, maar niet gesneden. Daarom kennen veel mensen het niet.” Jeroen vult aan: “Het is heel leuk dat mensen op deze manier ook de producten uit de bakkerij zo wat beter leren kennen!” Voor de gebakjes uit de vitrine geldt hetzelfde, alhoewel je ook gewoon een tompouce of moorkop kunt bestellen. “We zijn verder ook bezig om nieuwe koffiesoorten te ontwikkelen. Zo zijn we aan het experimenteren met een lekkere ijskoffie die we deze zomer kunnen serveren.”

bakkersstudio holtkampEn de naam van de bakkersstudio is…

…Bakkersstudio [w]eten! Joanne legt uit waarom ze voor deze naam hebben gekozen: “We willen dat mensen weten wat ze eten. Daar slaat [w]eten op. Zo gebruiken we boerenmelk van boerderij van Winden en natuurlijk producten uit de bakkerij. Ook willen we dat mensen weten wat wij lekker vinden. Zo ben ik bijvoorbeeld gek op onze thee van het merk Suki Tea. Ik ben opgegroeid in Engeland en deze thee komt daar vandaan. Zodra ik een slok van deze thee neem, voel ik me thuis.”

Er kan nog van alles veranderen

Bakkersstudio [w]eten blijft wel een studio: dat betekent dat er nog veel kan veranderen. “En dat vinden we juist leuk! We willen bijvoorbeeld Cees Holtkamp workshops laten geven. Maar als Toos uit Den Hoorn het leuk vindt om te laten zien hoe ze haar beroemde appeltaart bakt, staan we daar ook voor open. Zo staan we open voor allerlei veranderingen, dat maakt deze zaak zo leuk!”

'Ik wil een huiskamersfeer creeëren'

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakkersstudio [W]eten. Meer over Bakkersstudio [W]eten ontdekken?

Bakkersstudio [W]eten koffiebars

Geopend09:30 - 16:00

Dijkshoornseweg 37a, Den Hoorn

Bekijk meer:koffiebars
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.