Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Ziljoen’ smaken chocomelk bij het nieuwe Chocolate Company Café: wij keken er binnen

Door Iris Olsthoorn 6 december 2017

Er is éindelijk weer leven in de brouwerij op het hoekpand aan de Markt: Chocolate Company Café is sinds afgelopen maandag geopend. Je drinkt er een ‘ziljoen’ smaken chocolademelk, eet er bonbons en koopt er leuke cadeautjes. We keken er binnen. 

Als je de zaak binnen komt, zie je het meteen: dit is een echt walhalla voor chocoladefans. Overal staan chocolade spoons (‘lepels’ van chocolade waarmee je warme chocolademelk maakt), chocolade kerstboompjes, bonbons, chocolade fondue-pakketjes en ga zo maar door. Vooral chocomelkliefhebbers komen er aan hun trekken, want Chocolate Company Café serveert vijftig (!) soorten. “En dan kan je dus ook nog eens allerlei toppings kiezen, of juist meer of minder chocolade toevoegen… Zo kunnen we dus eigenlijk een ziljoen smaken voor je maken”, vertelt eigenaar Eric.

Mee naar huis

In deze zaak kan je lekker even gaan zitten voor een goede bak chocomelk of een bakje koffie, taartjes, lunch of een HighChoc. Er staan genoeg tafeltjes en er is een grote houten bank met fijne kussens. De grote ramen van het pand zorgen voor veel licht én gezelligheid: “We gaan de komende tijd de puntjes nog op de i zetten en hier en daar wat kunst ophangen. Het wordt dus nog gezelliger!” En ben je helemaal dol op een bepaalde chocolademelk? Dan kan je er een paar meenemen voor thuis, want (bijna) alles wat je hier eet of drinkt is ook verpakt verkrijgbaar.

Zo ziet Chocolate Company Café eruit

 


Meer over Chocolate Company Café Delft ontdekken?

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.