Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Loetje opent een restaurant in Delft en dit is waar

Aangeboden door Loetje 24 november 2020

Loopt het water je al in de mond als je aan Loetje denkt? Dan hebben wij héél goed nieuws voor je. Na Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en heel veel andere steden zijn ook wij aan de beurt. Loetje gaat namelijk een vestiging openen in het voormalig wapenarsenaal.

Goed, de horeca is (helaas!) voorlopig nog even gesloten. Maar wij Delftenaren kunnen ons alvast opmaken voor een fantastische biefstuk mét wit brood en de welbekende jus. Het plan van Loetje is om eind januari de deuren te openen in het voormalig wapenarsenaal in Delft.

De tekst gaat verder onder de foto

Loetje biefstuk
Foto: Loetje

Heerlijke biefstuk

Loetje staat bekend als de restaurantketen met de lekkerste biefstuk. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat op het menu staat. De kaart staat namelijk bol van de smakelijke borrelhappen, voor- en hoofdgerechten en genoeg lekkere desserts. Wij noemen: garnalenkroketjes, kaastengels, carpaccio, (zoete) aardappelfriet, verschillende salades, poké bowls, sticky toffee taart en cheesecake. Klinkt goed, toch?

Afhalen

Tijdens de lockdown zijn de locaties van Loetje zo omgebouwd dat je makkelijk een maaltijd kunt afhalen en daarbij op gepaste afstand kunt blijven. Bestellen en betalen kan via de website van Loetje. Voorlopig is de vestiging in Den Haag het dichtste bij om af te halen. Eenmaal thuis kan de tafel worden gedekt en is het avondje uit in eigen huis klaar om te beginnen.

Goed, nog heel even geduld dus! Dan kunnen wij ook genieten van Loetjes sappige biefstuk.

Werken bij Loetje

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Loetje heeft een aantal openstaande vacatures voor het nieuwe restaurant in Delft. Neem zeker even een kijkje op deze website of er een functie tussen staat die bij jou past.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Loetje. Meer over Loetje ontdekken?

Loetje

Gesloten16:00 - 21:00

Korte Geer 1, Delft

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.