Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We keken binnen bij het nieuwe Monkey Town: deze 7 dingen vielen ons op

Door Iris Olsthoorn 27 december 2017

Sinds afgelopen zaterdag is Delft een indoorspeelparadijs rijker. Wij namen een kijkje tussen de klimmende, klauterende en springende kinderen in de spiksplinternieuwe Monkey Town Delft. De vestiging heeft als thema ‘Het Wilde Westland’. Deze zeven dingen vielen ons vooral op: 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Het is GROOT

monkey town

Als je de zaal binnenkomt is het eerste wat je opvalt: Monkey Town is enorm. Het speelparadijs is maar liefst 3000 m2 groot. Er staat een gigantisch klimtoestel, er is een springkussen, voetbalkooi, blokkenbak en ga zo nog maar even door. En hoewel de parkeerplaats buiten propvol staat, lijkt het binnen niet eens zo druk. Er zijn nog genoeg tafeltjes vrij en kinderen lijken nauwelijks te hoeven wachten voor de glijbaan. Ook fijn: omdat de zaal zo hoog is, valt het mee met de herrie. 

Er is voor iedere leeftijd iets leuks

monkey town delft

In Monkey Town Delft vind je spannende spellen en avontuurlijke routes voor oudere kids, maar óók een speciale cowboys en indianen-peuterhoek met ballenbak. Aan iedere leeftijd is gedacht en dat zie je ook terug aan wat er zoal rondloopt: van kinderen die net kunnen lopen, tot aan pre-pubers.

Het stikt er van de glijbanen

Monkey Town Delft

Als je kind van glijbanen houdt, kan zijn of haar dag helemaal niet meer stuk na een bezoek aan dit speelparadijs. We hebben ze niet geteld, maar glijbanen zijn er in ieder geval genoeg in Monkey Town. Verschillende hoogtes, ronde buizen, opblaasbare exemplaren en langgestrekte met giraffenprint – je kunt het zo gek niet bedenken! 

Er zijn ook high-tech spellen

Het Wilde Westland zou het Wilde Westen natuurlijk niet zijn, als er geen lekker potje geschoten kon worden. Daarom kunnen kids vanaf vijf jaar behalve lekker ouderwets knikkerbanen bouwen of in de ballenbak spelen, ook helemaal los bij het lasergamen. Ook is er een 5D (!) bioscoop (ook leuk voor ouders!) waar kinderen vanaf vijf jaar spannende films kunnen beleven.

Het is geschikt voor prinsessen en piraten

monkey town

Naast cowboys en indianen zijn prinsessen en piraten ook van harte welkom. Speciaal voor kinderfeestjes zijn er namelijk aparte kamers te huur, waar je tussen het spelen voor kan genieten van een patatje en limonade. 

Aan de ouders is ook gedacht

Leuk hoor, zo’n speelparadijs voor kinderen. Maar is het als ouder ook een beetje uit te houden bij Monkey Town Delft? Ja, hoor. Terwijl jouw kroos speelt, kan jij plaatsnemen in een van de heerlijke stoelen of aan een van de tafels. Zijn jouw kinderen oud genoeg en hebben ze geen begeleiding meer nodig? Dan kan je zélfs ook lekker zelf je energie kwijt. Er is namelijk een stukje sportruimte ingericht voor ouders met uitzicht over de speelvloer. 

Voor honger of dorst hoef je niet te vrezen

monkey town delft

Spelen, klimmen en klauteren kost natuurlijk bakken met energie. Maar gelukkig is ook daar aan gedacht. Er is een bar en een klein buffetrestaurant waar je je te goed kan doen aan een frietje of een vers belegd broodje. Daarna heeft je kleine aap vast weer zin in nog een rondje (of zes) door het klimparcours.


Meer over Monkey Town Delft ontdekken?

Monkey Town Delft speeltuinen

Gesloten09:00 - 18:00

Rijksstraatweg 39, Delfgauw

Bekijk meer:speeltuinen
[mc4wp_form id=”22727″]
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.