Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Vaderloos is geopend aan de Oude Langendijk

Door Danique Beijer 31 december 2019

De hoek van de Oude Langendijk en de Burgwal stond kortgeleden nog leeg. Wie nu langsloopt ziet iets heel anders: een vrolijke brasserie met gestreepte luifels en hippe aankleding. Michael en Mirabell hebben hier de deuren geopend van broodjeszaak Vaderloos. Wij keken even binnen.

Voor iedereen leuk

Vaderloos is inmiddels drie weken open. “Het loopt al hartstikke goed,” glimlacht Michael. “Op de menukaart staat voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan een broodje zalm of een gehaktbal. Die laatste is al erg populair. Ook staan er soepen op de kaart, naar recept van mijn moeder Loes.” Heb je zin in een kopje koffie en een stukje taart? Dat hebben ze ook.

Verbouwing

Het pand is de afgelopen maanden flink onder handen genomen. Binnen is zo ongeveer alles vernieuwd. “We werken samen met Loco Lama, zij doen de aankleding,” vertelt Michael. “Als de feestdagen voorbij zijn, komen er weer allemaal nieuwe spullen te staan. Zo ziet de lunchroom er telkens anders uit. We proberen wel altijd de sfeer van een intieme huiskamer houden.”

Vaderloos

“De naam Vaderloos vonden we een mooi eerbetoon aan mijn ouders. Zij hebben jaren verschillende succesvolle horecazaken gerund,” aldus Michael. Die nostalgie zie je terug in de zaak. “Aan de muur hangen foto’s van de winkels die mijn ouders hebben gehad en we hebben ook de toiletten naar hen vernoemd.”

Benieuwd hoe Vaderloos eruit ziet? Bekijk hieronder de foto’s:


Meer over Vaderloos ontdekken?

Vaderloos

Vandaag gesloten

Burgwal 101, Delft

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.