Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat is hij groot! Hornbach in Ypenburg gaat vrijdag open

Door Ilse Zoutewelle 20 april 2017

We hebben er vanaf vrijdag een nieuw kluswalhalla bij: Hornbach in Ypenburg. Wij mochten alvast even binnengluren en natuurlijk delen we de foto’s met jou.

Zodra je aan komt rijden weet je het: dit is groot. De vestiging heeft een vloeroppervlakte van bijna 15.000 vierkante meter. Dat betekent dat je – als je snel bent – al gauw een half uur aan het wandelen bent voor je de hele winkel hebt gezien. Naast dat Hornbach een bouwmarkt is, heeft de winkel ook een tuincentrum en een afdeling met spullen voor je huisdier.

Van schroefje tot goudvis

Ilse van Hornbach leidt ons rond: “We willen hier een zo uitgebreid mogelijk assortiment hebben, zodat je van fundering tot schroef voor je schilderijtje bij ons terecht kunt.” En dat klopt: we spotten grote zakken cement, rijen met schroefjes, maar ook goudvissen en fotolijstjes.

Overigens is niet alleen de oppervlakte van de bouwmarkt enorm: ook de stellages zijn bijna duizelingwekkend hoog. Wij adviseren daarom bij bezoek goede schoenen én een plattegrond. Maar als je er bent geweest, weet je in elk geval zéker dat je alles hebt.

Bekijk hier zelf maar hoe de Hornbach eruit ziet:

Zo. veel. schroefjes.
Vrolijke plantjes voor in de tuin
De drive-in: hier kan je zo je auto inladen en weggaan.
De lampenafdeling
Van al dat wandelen krijg je trek: die kan je stillen bij Boerske.

Meer over Hornbach ontdekken?

Hornbach bouwmarkten

Geopend07:00 - 21:00

Singel 115, Den Haag

Bekijk meer:bouwmarkten
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.