Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er is nog een hoop te doen, maar Villa Tuinfeest gaat morgen écht open

Aangeboden door Villa Tuinfeest 2 december 2016


Het ziet er nog niet helemaal zo uit, maar morgen zijn ze er klaar voor: de ‘biertuin’ Villa Tuinfeest aan de Markt gaat open. 

“Bij Villa Tuinfeest moet je het idee krijgen dat je lekker met je biertje of wijntje bij iemand in de tuin zit”, vertelt Daan, de bedrijfsleider van Villa Tuinfeest.  “Bij ons ga je niet echt ‘uit eten’, maar terwijl je rustig zit te borrelen kan je ook een hapje eten. Geen probleem als je pas om elf uur het pand verlaat terwijl je om vier uur bent binnengekomen.”

Een binnentuin

villa-tuinfeest-1
Uitzicht op de Voldersgracht

Het interieur draagt bij aan het tuingevoel: op de muren zie je vooral groene tinten en de bar is gemaakt van bamboehout. Er komen vooral banken waaraan gasten plaats kunnen nemen. Bij de sourvenirwinkel die er zat, werd de achterkant van het pand afgeschermd en als magazijn gebruikt. Villa Tuinfeest heeft de hele boel opengetrokken, waardoor je nu door een grote raampartij uitkijkt op de Voldersgracht. “Nu kan je lekker mensen kijken terwijl je latte machiatto zit te nippen”, aldus Daan.

Wat kan je er eten?

Op het menu staan vooral veel goede vleesgerechten, zoals burgers, entrecote en gegrilde kip. Je kunt je eigen bordje bestellen, maar je kunt ook met meerdere mensen een plank met vlees en salades naar keuze samenstellen. “Eten is veel leuker als je het interactief maakt en kan delen met je tafelgenoten”, aldus Daan. De prijzen van het eten zijn vriendelijk, je betaalt ongeveer €14,- voor een hamburger met patat. Je kunt zowel voor lunch als avondeten terecht bij Villa Tuinfeest, en ook voor alleen een drankje.

Nog even een nachtje doorhalenvilla-tuinfeest-1

Tussen alle klus- en verpakkingsmaterialen door zijn de grote lijnen van hoe Villa Tuinfeest er uit gaat zien wel te vinden, maar af is het nog niet te noemen. Volgens Daan wordt het een nachtje doorhalen. Wij zijn extra benieuwd hoe het er morgen uit komt te zien. Morgen om 13.00 kan je binnenlopen op Markt 44.


Meer over Villa Tuinfeest ontdekken?

Villa Tuinfeest restaurants en horeca

Geopend10:00 - 01:00

Markt 44, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.