Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in de Hoven: HEMA heeft nu een foodcorner met verse tosti’s, ijskoffie en meer

Door Iris Olsthoorn 9 juni 2020

Goed nieuws voor hongerige bezoekers van de Hoven Passage! Sinds afgelopen zaterdag heeft HEMA een nieuwe foodcorner geopend in haar winkel. Je kunt er nu terecht voor iets lekkers to-go, of plaatsnemen aan een van de twee tafeltjes. 

Midden in de winkel is een nieuwe counter neergezet met daarvoor een hoge en een lage tafel. In de vitrine zien we een croque madame, de enige echte HEMA-tompouce en meer. “Het menu is niet heel uitgebreid, omdat we veel vers voor je maken. Bestel je een tosti, dan maken we die ter plekke voor je. Binnenkort serveren we ook verse soep. In de winter betekent dat: de beroemde HEMA-erwtensoep!”, vertel Tiny, filiaalmanager van HEMA ons. “Verder blijven bij ons de prijzen laag. Zo betaal je voor een softijsje met dip €1,-. Een ijskoffie – en dan heb je echt een grote, mét toef slagroom – kost €2,50.”

Gezellig

“Deze foodcorner is een nieuw concept binnen HEMA: het geldt echt als uitbreiding op het bestaande assortiment. Zeker in winkels die te klein zijn voor een lunchroom, is dat een welkome aanvulling”, zegt Tiny. “Je kunt daarom je bestelling meenemen, maar ook opeten in de winkel. We merken nu al dat het winkelend publiek dat heel gezellig vindt!”. En inderdaad, tijdens ons bezoek zien we meteen een dame genieten van een broodje HEMA-worst, aan de tafel midden in de winkel. Gezellig!

Lees ook

Adriënne maakt een metershoge beer van planten als eerbetoon aan alle zorgverleners

Er zijn de afgelopen maanden al vele steunbetuigingen aan de zorg voorbijgekomen, maar kunstenares A...

Herken jij het nog? Zo zag het oude busstation eruit in 1985

Er is de afgelopen tijd gigantisch veel veranderd in de Spoorzone, maar de meeste Delftenaren zullen...

De McDonald’s aan Brabantse Turfmarkt is geopend en zo ziet het eruit

We hebben er even op moeten wachten. Eind vorig jaar zou de McDonald’s aan de Brabantse Turfmarkt na...

Jammer: Restaurant Indigo in Schipluiden gaat definitief dicht

Indigo gaat na 10 jaar definitief dicht. De uitbaters van het biologische café en restaurant aan de ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.