Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de luie mens: je restauranteten wordt nu ook thuisbezorgd

Door Iris Olsthoorn 2 december 2016

Geen zin om het huis uit te gaan, maar ook geen trek in een vette, ongezonde hap? Bezorgservice Deliveroo heeft dan een oplossing voor je: zeer binnenkort kan je in Delft eten van je favoriete restaurant laten thuisbezorgen. 

Tot nu toe is bekend: de biologische gerechten van The Living, de super-burgers van Burgerz, de kippetjes van the Roast Chicken Bar, en de italiaanse specialiteiten van Il Tartufo. Waarschijnlijk sluiten meer Delftse restaurants zich aan, maar welke dat zijn is nog onbekend.

De bezorgers brengen je eten op de fiets en de belofte is dat ze binnen 30 minuten bij je voor de deur staan. De precieze datum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat Deliveroo zeer binnenkort live gaat in Delft.

Deliveroo naar Delft

Delft wordt de achtste stad waar de restaurantbezorgservice actief is. Onder andere in Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam is het al langer mogelijk om restauranteten thuis te laten bezorgen.

En o ja, ben je niet zo lui? Dan kun je als (bij)baantje maaltijden gaan bezorgen op de fiets. Check het hier.

deliveroo

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.