Te leuk: er opent een conceptstore speciaal voor kids aan de Voldersgracht

Door Ilse Zoutewelle 13 april 2018

We hebben goed – wat zeggen we: fantastisch nieuws voor ouders in Delft! Binnenkort opent Mint kids conceptstore aan de Voldersgracht in het pand waar je tot voor kort Roast Chicken Bar kon vinden. Het wordt een familiecafé en kinderkledingwinkel, speciaal gericht op ouders met kinderen.

Nina de Visser en haar broer Tim Heijsteeg zijn de bedenkers van deze geniale combinatie. Nina vertelt waarom ze de zaak gaat openen: “Ik kwam regelmatig in andere steden waar ik dit soort kinderconceptstores bezocht en merkte dat daar alles ingericht was op ouders en hun kinderen. Wij denken dat dit een goede toevoeging is voor Delft.”

Leuke kinderkleding

Daarom besloot ze samen met haar broer Tim een eigen zaak te openen. “We hebben lang gezocht, maar het pand aan de Voldersgracht heeft alles wat we willen. Het eerste gedeelte van de zaak gaan we ombouwen tot winkel. We gaan hier leuke kinderkleding verkopen met een Scandinavische uitstraling. In elk geval wordt het kleding die echt even anders is.” Naast de kleding vind je hier straks ook leuke lifestyleproducten en cadeautjes.

Speelhoeken voor alle kinderen

Als je verder loopt, kom je in het familiecafé. Daar komen verschillende speelhoekjes, waar voor kinderen in elke leeftijdscategorie iets leuks te doen is. “Het wordt een plek waar je als ouder lekker kunt ontspannen. Het is ruim opgezet, zodat er genoeg plaats is voor kinderwagens, triptrapstoelen en kinderstoelen.” Op het menu komen onder meer ontbijtplankjes, luxe broodjes en lekkere borrelhappen. “We krijgen ook een speciale kaart voor de kinderen met gezonde en lekkere snacks.”

Activiteiten

Heb je als ouder écht even behoefte hebt aan rust, is Mint kids conceptstore the place to be. “Aan de tafel wordt regelmatig een activiteit aangeboden, zodat jij op je gemak kunt ontbijten of borrelen.” Wij zeggen: fantastisch plan. Nu alleen nog even wachten tot de eerste week van juni, want dan gaat de zaak open!


Meer over Mint kids conceptstore ontdekken?

Mint kids conceptstore conceptstores

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Voldersgracht 12, Delft

Bekijk meer:conceptstores
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.