Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

’t Crabbetje is in Delft gesloten: dit komt ervoor in de plaats

Door Iris Olsthoorn 21 november 2019

De oplettende Delftenaar heeft het al gezien: sinds kort is het een lege boel bij ’t Crabbetje op de Verwersdijk. Op 1 november heeft het bekende visrestaurant zijn deuren gesloten. Op de ramen is nu te zien wat er voor in de plaats komt. 

Op de posters achter de ramen is te lezen dat hier straks ‘Angkor’ opent; een authentiek Cambodjaans-Thais restaurant. Wanneer het opent is nog een mysterie, ‘binnenkort’ staat er. Hoewel de gordijnen nog potdicht zitten, zien we wel al een Aziatisch kunstwerk in het raampje boven de deur hangen en staan er vrolijke orchideeën in het raam. Het lijkt erop dat er al geklust is en aan de inrichting wordt gewerkt!

Best bijzonder

We zijn in ieder geval alvast superbenieuwd naar wat we hier straks kunnen eten. Van de Thaise keuken kunnen we op best veel plekken genieten, maar het is best bijzonder dat er een restaurant met Cambodjaanse keuken opent in Delft. Het schijnt zelfs dat er tot nu toe pas één ander Cambodjaans restaurant in Nederland te vinden is, namelijk in Breda. 

We houden je uiteraard op de hoogte zodra we meer weten!

Lees ook

charcoal delft

Restaurant geopend in Sporthuis Ruisch: verandering is énorm

De afgelopen zeven maanden is er hard geklust in het oude pand van Sporthuis Ruisch. Doordat er foli...

Deze zaken openen in 2019 nog in Delft

Zo langzamerhand komt het einde van 2019 in zicht. De laatste twee maanden van het jaar hoef je je n...
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.